top

NEŠTO O NAMA

'Pobeda Compani' d.o.o. posluje od 1985.godine i ubrzo je prerasla u modernu i jednu od vodećih kompanija u Srbiji za proizvodnju predmeta od brizgane plastike za domaćinstvo, industriju i široku potrošnju. Sa sedištem u Industrijskoj zoni, IV Industrijska br.11 u Novoj Pazovi, omogućen je lak pristup svim značajnijim lokacijama, na svega nekoliko metara od magistralnog puta E-10, nekoliko kilometara od autoputa E-75 i 10-tak kilometara od međunarodnog aerodroma 'Nikola Tesla'.

Fabrika je moderno projektovana, opremljena najsavremenijim mašinama, što je preduslov za kvalitetnu proizvodnju. Naši konstruktori alata odgovaraju na sve zahteve naručilaca u pogledu projektovanja i proizvodnje novih proizvoda. Proizvodni program naše kompanije obuhvata širok asortiman plastičnih proizvoda za domaćinstvo, industriju...

Raznovrsnost naših proizvoda i područja u kojima poslujemo, jačaju našu obavezu da budemo dugoročno održiva i odgovorna kompanija koja posluje po svetskim standardima.
Dugogodišnja saradnja sa inovativnim i pouzdanim poslovnim partnerima omogućava kontinuiran rast kako proizvodnih, tako i prodajnih kapaciteta na domaćem i inostranom tržištu.