Gajenje ili tov pilića je proces koji podrazumeva odgovarajući način držanja, hranjenja i pojenja pilića, uz zaštitu zdravlja pileta. Cilj gajenja pilića jeste dobijanje pileta koje će imati veću masu. Bez obzira na to da li imate veliku farmu pilića ili, pak, malo poljoprivredno gazdinstvo, važno je pilićima davati odgovarajuće nutrijente iz specijalno dizajnirane opreme.

Prateći vaše zamisli i kreirajući komade koji će zadovoljiti potrebe svih potrošača, Pobeda Compani nije zanemarila ni vredne poljoprivrednike. U tom smislu, stvorili smo kvalitetne i jedinstvene plastične hranilice i pojilice za piliće u dve veličine spremne za svakodnevnu upotrebu.

Naše hranilice i pojilice za piliće održavaju kvalitet vode i hrane za piliće, dok ujedno čuvaju hranu i vodu za piliće od drugih životinja ili štetočina, kao što su miševi ili pacovi. Jednostavno, hranilice i pojilice za piliće od Pobede Compani pružaju pilićima sigurnost i izvesnost u pogledu ishrane i pojenja. Ujedno, ova dva plastična proizvoda ne emituju bilo kakve štetne, odnosno toksične hemikalije, zbog čega će kvalitet nutrijenata za piliće uvek biti na visokom nivou.

Takođe, hranilice i pojilice za piliće otporni su na spoljašnje vremenske i temperaturne uslove, dok istovremeno hranu i vodu održavaju čistim. I što je jako važno, naši plastični proizvodi za piliće sprečavaju rasipanje hrane i vode. Drugim rečima, brže i efikasnije je gajenje pilića uz hranilice i pojilice, nego ručno hranjenje pilića ili iz nekih drugih posuda.

Učinite svoj, kao i život svojih pilića, lakšim i lepšim, uz plastične proizvode Pobede Compani.

NAŠ ASORTIMAN