Bez obzira na to da li vam je na raspolaganju terasa, livada ili ugao u kuhinji, biljke će vam ovaj prostor definitivno oplemeniti.

Briga i nega o biljkama oslobodiće vas od nagomilanog stresa, pružiće vam neprekidno zadovoljstvo, učiniće vaš san čvršćim, a vaše raspoloženje na višem nivou. Ukratko, negovanje biljaka u sopstvenoj bašti ili u jednom kutku vašge doma pomoći će da budete srećnija i zdravija osoba!

Baštovanstvo ne treba da vam bude obaveza. Baštovanstvo treba da vam bude hobi i zadovoljstvo. Zato je Pobeda Compani stvorila i dizajnirala idealne plastične proizvode i program za baštu koji će vam omogućiti da vam vrtlarstvo, u sopstvenoj režiji, bude užitak za pamćenje. Prema tome, uživajte u sađenju, gajenju i rastu vaših omiljenih biljaka i cveća uz naše plitke, duboke ili viseće saksije. Sve naše saksije su apsolutno zdrave i bezbedne za vaše cveće, budući da ne otpuštaju bilo kakve toksišne ili štetne hemikalije i materije.

Uz viseće saksije, naravno, dolaze i nosači koje možete okačiti u bilo kom delu bašte, terase ili doma koji se estetski uklapa u vaš enterijer.

Pored saksija, u našem bogatom baštenskom programu nudimo vam i jedinstvene žardinjere različitih oblika i dimenzija, idealne za svaku vrstu cveća. Spremili smo za vas male i velike merdevine za cveće koje se prilagođavaju svakoj vrsti biljaka. Posadite svoje biljke brzo, lako, bez muke i prljavih ruku, zahvajujući kvalitetnim plastičnim sadiljkama.

Na kraju, uvek se možete opustiti i uživati u plodovima svog rada u izdržljivim i otpornim baštenskim stolicama. Za razliku od drugog materijala, praktične i plastične baštenske stolice napravljene su od polipropilena, što im garantuje dugogodišnju upotrebu, nevezano od vremenskih i temperaturnih uslova. Ujedno, baštenske stolice Pobede Compani otporne su i na sunčeve zrake, tako da ne morate da brinete da li će boja izbledeti nakon jedne sezone.

Naš asortiman