San svakoga jeste da bude rasterećen i opušten u svom ličnom prostoru – u komforu svoje kuće ili na radnom mestu. Želja svakog čoveka jeste da sve bude na mestu, kao i da sve bude organizovano i brzo i lako dostupno.

Šta ako vam kažemo da i vi možete uživati u sofisticiranim, elegantnim i funkcionalnim rešenjima za kućni prostor i kancelariju?

Kompanija Pobeda Compani mislila je na vašu potrebu za sređenošću i organizacijom prostora u svakom trenutku. Zato smo kreirali ergonomične i vrhunske plastične police sa fiokama na više različitih nivoa u kojima možete odlagati sve vaše stvari. Na taj način, uštedećete dosta prostora u svom domu. Ne samo da ćete, zahvaljujući našim policama, preciznije i tačnije organizovati stvari po kući, već će vam one omogućiti da tačno određene stvari odlažete u tačno određenu fioku. U jednu fioku možete staviti raznu dokumentaciju, u drugu kućnu apoteku, u treću krpice za svakodnevnu upotrebu… Izbor je isključivo na vama, a na nama je da vam obezbedimo policu po vašem izboru!

Plastične police idealno su rešenje za svaki dom, budući da su veoma izdržljive, napravljene od reciklabilnog materijala, svestrane i otporne na svaki vid rđanja. I, što je najvažnije, plastične police Pobede Compani su najbezbednija solucija za upotrebu, jer, s jedne strane, ne otpuštaju štetne materije i, s druge strane, otporne su na različite hemijske uticaje.

Pored polica, za bolju i efektniju organizaciju prostora, nudimo vam fiksne ofingere, kao i ofingere na okretanje.

Naš asortiman