Život uz životinje jeste velika privilegija, čast i bogatstvo. Kućni ljubimci mogu u mnogo aspekata uticati pozitivno na kvalitet vašeg života. Ako ste tužni, oni će sve vreme biti uz vas. Ako ste neraspoloženi, oni pokušati da vas osokole. Ako ste usamljeni, kućni ljubimci vam pružaju i daju nesebičnu ljubav.

Psi, mačke, ali i drugi kućni ljubimci jesu jedina stvorenja koja vas vole više od sebe. Takva ljubav zaslužuje poštovanje, a vaši ljubimci zaslužuju najbolje što možete da im pružite. Pobeda Compani vam nudi samo najbolje – program za kućne ljubimce koji će učiniti da vaši ljubimci nikada ne budu gladni i žedni.

Pružamo vam najraznovrsnije plastične posude i činije za hranjenje, u različitim teksturama, bojama i veličinama. Ovalne, kružne, pravougaone, za jednog ili više ljubimaca, jednodelne ili duple, samo za hranu ili i za hranu i vodu – izbor je u potpunosti na vama, a na nama je da se prilagodimo vašim zahtevima. U zavisnosti od ambijenta vašeg doma, možete izabrati i atraktivnu boju činije, koja je ravnomerna i postojana.

Čak i ako su vaši zahtevi specifični, pa su vaši kućni ljubimci gmizavci ili vodozemci, budite bez brige, Pobeda Compani je mislila i na vas. Nudimo vam najkvalitetnije terarijume (terra box-ove) u različitim dimenzijama – mali, srednji i veliki. Ujedno, naši terarijumi garantuju vama, kao i vašim ljubimcima, najviši stepen zaštite i sigurnosti. Materijal koji koristimo za izradu programa za kućne ljubimce je lak, tanak i izdržljiv, i – što je najbitnije – u potpunosti bezbedan za upotrebu, jer ne emituje bilo kakve toksične hemikalije.

Bez obzira na to šta posedujete ili koliko para imate, vaš život uz kućnog ljubimca uvek će biti bogat.

Naš asortiman