Polovni alati za brizganje plastike odlikuju se velikom preciznošću i brzinom, kao i niskom cenu po modelu (kalupu). Pobeda Compani, pord toga što se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda, istovremeno vrši prodaju korišćenih, ali u potpunosti ispravnih alata za brizganje plastike.

Aparati za brizganje plastike, izrađeni od najkvalitetnijeg čelika i komponenata za visokoserijsku proizvodnju, pomoći će vam da proizvedete kompleksne plastične proizvode, sa naglaskom na detaljima. Projektovanje i izrada plastičnih proizvoda, zahvaljujući stabilnim polovnim alatima za brizganje, obezbeđuje visok nivo kvaliteta uz garanciju da će svaki sledeći projekat biti uspešan.

Takođe, polovni alati za brizganje plastike apsolutno optimizuju i olakšavaju proces kreiranja proizvoda od plastike, uz maksimalnu uštedu svih vaših troškova. Oni se izrađuju u različitim konfiguracijama, uz maksimalnu kontrolu boja i dizajna plastičnih proizvoda.

Pobeda Compani vam predstavlja listu alata, odnosno kalupa koje možete kupiti kod nas. Izlivanjem plastične mase u kalupe dobićete proizvod po želji.

Polovni alati za brizganje plastike i kalupi - Pobeda Compani vam nudi samo najbolje 

FRIGO OVALNE POSUDE

Na prodaju alati za Frigo posude ovalne. Trenutno na stanju imamo nekoliko alata za Frigo posude od 1L, 2L i 3L.

Alat Frigo ovalna posuda 1L

LEVAK

Levak mali Ø100
levak srednji Ø120
levak veliki Ø140

GLASKAR TACNE

Glaskar tacne predstavljaju najpopularnije proizvode kuhinjskog pribora za posluženje sitnih kolača i rolata. Nudimo vam kalupe za višenamenske, plastične glaskar tacne u jednoj ili više boja. U skladu sa vašim željama i potrebama, kod nas možete pronaći kalupe za male, srednje i velike glaskar tacne.

Tacna grožđe mala (Glaskar)
Tacna grožđe velika (Glaskar)

AMBALAŽNE POSUDE

Ukoliko želite da izradite vrhunske višenamenske ambalažne posude, onda su polovni alati, odnosno kalupi Pobede Compani pravo rešenje za vas. U zavisnosti od vaših specifikacija, nudimo vam kalupe za ambalažne posude od jednog litra i od četiri litra.

Posuda ambalažna 1L - Pobeda Compani
Posuda ambalažna 4L - Pobeda Compani

KUTIJA ZA ŠRAFOVE 

Odložite svoj kućni alat, šrafove, kao i druge sitnije elemente u odgovarajuće kutije. Kod nas možete pronaći kalupe za izrađivanje kutija za šrafove dimenzija 8×5,5×3 i 16x10x4.

Kutija za šrafove 16-10x4, Pobeda Compani
Kutije za šrafove
Đevđir sa drškom

ĐEVĐIR

Đevđirje kuhinjska posuda koja služi za ceđenje kuvane testenine, krompira, mesa, pirinča ili blanširanog povrća. Osim toga upotrebljava se i za pranje voća (najčešćem grožđa) i povrća ili čak za pasiranje ili ceđenje soka od voća ili povrća.

Lopatice za smeće

LOPATICA ZA SMEĆE

Lopatica za smeće izrađena od čvrste i kvalitetne plastike. Velika otpornost na oštećenja. Najveću primenu nalazi u domaćinstvu.

Pojilica za piliće

POJILICA ZA PILIĆE

Pojilice za piliće su izrađene od plastične mase. Korisne su na farmama pilića, kao i u manjim gazdinstvima ili prilikom uzgoja pilića u domaćinstvu. Jednostavno se montira, jednostavno se puni i lako se čisti.

Hranilica za piliće mala 4l

HRANILICA ZA PILIĆE

Hranilica za piliće je izuzetno praktična za domaći uzgoj. 

Držač za čizme, Pobeda Compani

DRŽAČ ZA ČIZME

Držači za čizme omogućavaju potrošačima da sačuvaju originalni izgled i oblik obuće. Ovo se naročito odnosi na visoke i glomazne čizme. Produžite životni vek svojoj obući na brz i jednostavan način, uz minimalna ulaganja, bez uništavanja i nepotrebnog presavijanja obuće pomoću držača za čizme. Nudimo vam univerzalni kalup za to.

Sendvič box, Pobeda Compani

SENDVIČ BOX

Bez obzira na to idete li u školu, na fakultet, posao ili na kraće ili duže putovanje, neophodno je da imate kvalitetan, zdrav i svež obrok sa sobom. Budite rasterećeni, siti i vitalni uz vrhunske sendvič box-ove.

Adapter za wc šolju

ADAPTER ZA WC ŠOLJU

Obezbedite ergonomične i po zdravlje bezbedne adaptere za WC šolju, zanimljivog oblika i atraktivnog dizajna. Kalupi Pobede Compani će vam to i omogućiti.

Saksije plitke sa podmetačima - Pobeda Compani

SAKSIJE PLITKE SA PODMETAČIMA

Za ljubitelje žbunastog cveća, kaktusa, čuvarkuća – imamo idealne plitke saksije u pet različitih veličina kao i odgovarajuće podmetače. Dostune veličine su Ø15, Ø20, Ø25, Ø30 i Ø45 a svaki kalup ima po jedan kavitet.

vocni bokal sa poklopcem alat

VOĆNI BOKAL SA POKLOPCEM

Držač sapuna na kadi veliki,

Držač sapuna na kadi veliki

Kofa 5l industrijska

Kofa 5l industrijska

Korpa za čist veš

Korpa za čist veš

Kofa Brisko 15l

Kofa Brisko 15l

Merica 1l,

Merica 1l

Cediljka za mleko velika

Cediljka za mleko velika