Polovni alati za brizganje plastike odlikuju se velikom preciznošću i brzinom, kao i niskom cenu po modelu (kalupu). Pobeda Compani, pord toga što se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda, istovremeno vrši prodaju korišćenih, ali u potpunosti ispravnih alata za brizganje plastike.

Aparati za brizganje plastike, izrađeni od najkvalitetnijeg čelika i komponenata za visokoserijsku proizvodnju, pomoći će vam da proizvedete kompleksne plastične proizvode, sa naglaskom na detaljima. Projektovanje i izrada plastičnih proizvoda, zahvaljujući stabilnim polovnim alatima za brizganje, obezbeđuje visok nivo kvaliteta uz garanciju da će svaki sledeći projekat biti uspešan.

Takođe, polovni alati za brizganje plastike apsolutno optimizuju i olakšavaju proces kreiranja proizvoda od plastike, uz maksimalnu uštedu svih vaših troškova. Oni se izrađuju u različitim konfiguracijama, uz maksimalnu kontrolu boja i dizajna plastičnih proizvoda.

Pobeda Compani vam predstavlja listu alata, odnosno kalupa koje možete kupiti kod nas. Izlivanjem plastične mase u kalupe dobićete proizvod po želji.

Polovni alati za brizganje plastike i kalupi - Pobeda Compani vam nudi samo najbolje

GLASKAR TACNE

Glaskar tacne predstavljaju najpopularnije proizvode kuhinjskog pribora za posluženje sitnih kolača i rolata. Nudimo vam kalupe za višenamenske, plastične glaskar tacne u jednoj ili više boja. U skladu sa vašim željama i potrebama, kod nas možete pronaći kalupe za male, srednje i velike glaskar tacne.

 

ALAT GLACKAR TACNA PRODAJA
ALAT GLACKAR TACNA PRODAJA
ALAT GLACKAR TACNA PRODAJA

AMBALAŽNE POSUDE

Ukoliko želite da izradite vrhunske višenamenske ambalažne posude, onda su polovni alati, odnosno kalupi Pobede Compani pravo rešenje za vas. U zavisnosti od vaših specifikacija, nudimo vam kalupe za ambalažne posude od jednog litra i od četiri litra.

AMBALAZNE POSUDE KALUPI ALATI
AMBALAZNE POSUDE KALUPI ALATI

KUTIJA ZA ŠRAFOVE

Odložite svoj kućni alat, šrafove, kao i druge sitnije elemente u odgovarajuće kutije. Kod nas možete pronaći kalupe za izrađivanje kutija za šrafove dimenzija 8×5,5×3 i 16x10x4.

KUTIJA ZA SRAFOVE ALAT ZA PLASTIKU
KUTIJA ZA SRAFOVE ALAT ZA PLASTIKU

ĐEVĐIR

Đevđir je kuhinjska posuda koja služi za ceđenje kuvane testenine, krompira, mesa, pirinča ili blanširanog povrća. Osim toga upotrebljava se i za pranje voća (najčešćem grožđa) i povrća ili čak za pasiranje ili ceđenje soka od voća ili povrća.

DJEVDJIR POSUDA ALAT

POJILICA ZA PILIĆE

Pojilice za piliće su izrađene od plastične mase. Korisne su na farmama pilića, kao i u manjim gazdinstvima ili prilikom uzgoja pilića u domaćinstvu. Jednostavno se montira, jednostavno se puni i lako se čisti.

POJILICA ZA PILICE

HRANILICA ZA PILIĆE

Hranilica za piliće je izuzetno praktična za domaći uzgoj.

Hranilica za piliće je izuzetno praktična za domaći uzgoj.

DRŽAČ ZA ČIZME

Držači za čizme omogućavaju potrošačima da sačuvaju originalni izgled i oblik obuće. Ovo se naročito odnosi na visoke i glomazne čizme. Produžite životni vek svojoj obući na brz i jednostavan način, uz minimalna ulaganja, bez uništavanja i nepotrebnog presavijanja obuće pomoću držača za čizme. Nudimo vam univerzalni kalup za to.

DRZAC ZA CIZME ALAT PLASTIKA

ADAPTER ZA WC ŠOLJU

Obezbedite ergonomične i po zdravlje bezbedne adaptere za WC šolju, zanimljivog oblika i atraktivnog dizajna. Kalupi Pobede Compani će vam to i omogućiti.

ADAPTER ZA WC SOLJU ALAT ZA PLASTIKU

OSTALO

VOĆNI BOKAL SA POKLOPCEM

Voćni bokal sa poklopcem

 

ALAT Držač sapuna na kadi veliki

Držač sapuna na kadi veliki

 

cediljka za mleko velika alat za brizganje

Cediljka za mleko velika