Elegantno, jednostavno i funkcionalno. Nijedna od ovih reči sigurno ne asocira na održavanje vašeg prostora u stanu ili kući. Stoga, mi smo se potrudili da svoje vreme posvetite voljenima, a ne da trošite energiju na borbu sa prljavštinom i neredom. Kada vam je dom čist i kada ga održavate čistim, ne samo da ćete živeti u zdravijem okruženju, već ćete i psihički biti mirniji i rasterećeniji. I to je poenta svakog doma – da bude oaza vaše lične slobode!

Naše proverene kante za smeće, izrađene po najvišim evropskim standardima, naći će vam se u svakom trenutku za bacanje otpadaka. Uz Brisko kofe, svakodnevno čišćenje stana illi kuće biće vam znatno pojednostavljeno. Tu su, naravno, i vrhunski đubrovnici i lopatice za smeće. S obzirom na to da su svi naši proizvodi izdržljivi, ergonomični i veoma otporni na mehaničke udarce, ceđenje vode sa brisača na ovim kofama je sigurno i stabilno.

Ništa nema lepše od čistog, svežeg i mirišljavog veša. Pobeda Compani kreirala je najsavremenije korpe za veš – kako za veš koji ćete odložiti pre pranja, tako i za veš nakon pranja. Ako imate manje stvari za pranje, a ne biste da uključujuete veš mašinu, budite bez brige. Za vas smo pripremili plastične lavore najrazličitijih veličina i oblika. Odložite svoj prašak za veš na sigurno u kantu za prašak sa poklopcem.

Za sušenje veša nakon pranja, čekaju vas štipaljke i jedinstvene korpice za štipaljke.

Održavanje higijene odraz je ličnosti, a čistoća počinje iz bistrog uma, misli i srca.

Naš asortiman