SVI ARTIKLI POBEDA COMPANI

Od proizvoda za pakovanje hrane i čišćenja kupatila, preko proizvoda za održavanje higijene, pa sve do najsavremenijeg programa za kućne ljubimce i baštu – plastika je realnost koja nas okružuje i sastavni deo naših života.

Pobeda Compani je, vodeći računa o zdravlju i zahtevima potrošača, ali i potrebama tržišta, kreirala najširi dijapazon proizvoda za domaćinstvo, industriju i široku potrošnju. Kvalitetni materijal, vrhunska izrada i izdržljivost artikala, postojanost boja i proverena ergonomičnost – naši su simboli koji nas krase već četvrtu deceniju zaredom.

Osluškujući sve vaše želje, komentare i ideje, nudimo vam najkvalitetniji:

  • Kuhinjski program; Kuhinja je bila i uvek će biti srce svakog domaćinstva. Zato kod nas možete naći najsavremenije bokale, merice, levke i cediljke zahvaljujući kojima ćete uživati u svakom gutljaju vašeg omiljenog napitka. Tu su i tacne, čaše, đevđiri sa drškom, ali i činije za grickalice. Između ostalog, u naš kuhinjski asortiman spadaju i daske za sečenje, kutlače, sušilnici za escajg, miks posude, kao i brojni drugi proizvodi.
  • Program za zimnicu; Spremite i obradujte svoju porodicu autentičnim i izvornim ukusima tradicionalne zimnice zahvaljujući našim buradima i kofama sa poklopcima. Kako bi zimnica bila još ukusnija, za vas smo pripremili i vrhunske pritiskivače za burad. Za aromu koja ne prestaje!
  • Program za organizaciju prostora; Vrhunska zapovest svakog pravog domaćina jeste – red i mir u kući. Držeći se ovog normativa, Pobeda Compani kreirala je proizvode koji osigravaju da organizujete prostor u svom domu onako kako ste zamislili. Kod nas ćete pronaći najizdržljivije Frigo posude najrazličitijih dimenzija i oblika koje mogu imati višestruku namenu i funkciju. Ukoliko želite da odložite veću količinu stvari, budite bez brige, jer tu su naši Family Box-ovi – prostrani, dovoljno veliki i optimalni. Recite “zbogom” neredu u kući!
  • Program za kupatilo i održavanje čistoće; Higijena je mnogo više od pola zdravlja. Unesite svežinu i idealnu dozu sofisticiranosti u svoje kupatilo uz podmetače, držače i kutije za sapun, kao i proverene kutije za četkice za zube. Neka se sve “sija” i odiše čistoćom uz “Brisko” kofe, korpe za čist veš, ali i male i velike lavore. Između ostalog, kod nas možete pronaći i kante i lopatice za smeće, štipaljke za veš, kao i brojne druge proizvode neophodne svakom domaćinstvu.
  • Program za kućne ljubimce i piliće; Ljubav ljubimaca prema vama je bezuslovna, a takva ljubav svakako zaslužuje poštovanje. Kod nas možete naći najraznovrsnije plastične činije, posude, ali i Terra box-ove za vaše kućne ljubimce u različitim teksturama, bojama i veličinama – izbor leži isključivo na vama. Takođe, u našoj bogatoj ponudi nalaze se kvalitetne velike i male hranilice i pojilice za piliće.
  • Police i baštenski program. Budite maksimalno relaksirani i rasterećeni u svom ličnom prostoru. Naše plastične police sa fiokama na više različitih nivoa omogućavaju vam da odložite sve svoje stvari. Pored toga, kreirali smo program za baštu koji će učiniti da vam vrtlarstvo bude nezaboravan užitak. Omogućite sebi komfor bez presedana u sopstvenoj bašti zahvaljujući žardinjerama, visećim i običnim saksijama, stolicama i sadiljkama.

Uložite svoje vreme u prave stvari koje traju i koje će trajati. Pobeda Compani je vaš odani saveznik u toj investiciji.

Приказ 1–200 од 242 резултата

Bela
Crvena
Metalik braon
Metalik siva
Moka
Prskano bež
Svetlo krem

Sušilnik za sudove mali