Kuhinja je prostor gde se ne sprema samo hrana. Kuhinja je srce i duša svakog domaćinstva koja diktira način života u kući. Od vrhunskih profesionalaca smo naučili da ne pravimo kompromis kada je kvalitet u pitanju. Isto tako je i sa našim kuhinjskim proizvodima koji su kreirani da vaš boravak u prostoriji, u kojoj “magija počinje”,  bude ne samo lakši, već i lepši i ugodniji.

Zahvaljujući najsavremenijim plastičnim bokalima, levcima, čašama sa ili bez cevčice, mericama i cediljkama, uživaćete u u svakom trenutku u najukusnijim prirodnim sokovima od voća i povrća. Posluženje će za vas, ali i vaše goste, uvek biti spremno zahvaljujući običnim činijama, kao i činijama za grickalice. Ponesite svoj omiljeni obrok bilo kada i bilo gde sa vama u ergonomičnim Frigo posudama najrazličitijih oblika i veličina. Priprema ručka ili užine za posao, školu, fakultet, ekskurziju ili piknik predstavlljaće vam savršen užitak uz naše kuhinjske posude.

Naravno, bitno je da hrana bude sveža i zdrava, ali i da posuđe, nakon upotrebe, bude čisto i suvo. Za to su zaduženi najkvalitetniji sušilnici za sudove, kao i mreže za sudoperu. Ukoliko ste sladokusac, za vas smo pripremili idealna zvona za torte i rolate.

Sve ovo, ali i mnogo više od toga, čeka vas u kompaniji Pobeda Compani.

Naš asortiman

Bela
Crvena
Metalik braon
Metalik siva
Moka
Prskano bež
Svetlo krem

Sušilnik za sudove mali