Kupatilo nije obična prostorija. Kupatilo je oaza našeg mira i blagostanja, naš beg od stresa i nepotrebnih obaveza, zbog čega trenuci provedeni u kupatilu treba da budu opuštajući i dragoceni.

Elegancija, sofisticiranost i uglađenost definitivno nemaju alternativu. Čiste linije, kvalitetan materijal, ravnomerne i atraktivne boje, ali i funkcionalnost – definicija kupatila koju treba da upotpunite sapunom sa relaksirajućim mirisom. U tom smislu, Pobeda Compani vam nudi najkvalitetnije držače sapuna na kadi, podmetače za sapun, kao i kutije za sapun.

Ne dopustite da vaša četkica za zube bude izložena bacilima, bakterijama i prljavštini spolja. “Spakujte” je u kutiju za četkice, zahvajujući kojoj možete da je nosite svugde sa sobom, na bilo kom putovanju.

Pobeda Compani je, stvarajući program za kupatilo, striktno vodila računa i o našim mališanima i bebama na kojima ceo svet ostaje. Okupajte svoju bebu i uživajte u njenom smehu i kikotanju uz najkvalitetnije kade za kupanje i korita. Naše plastične noše jesu mobilne, prepoznatljive i idealne za vašu bebu, budući da su u celosti bezbedne za upotrebu. Nakon početne faze i najranijeg uzrasta, možete preći na adaptere za WC šolju privlačnih boja i oblika. Vrlo lako se čiste i održavaju, što znači da naše proizvde možete koristiti i u narednim godinama – ako odlučite da proširite porodicu.

Celokupan program za kupatilo izrađen je od organskog polimera – polipropilena, koji odlikuje izuzetna elektro i hemijska otpornost, što naše proizvode čini izdržljivim i otpornim na pucanje, kao i na dejstvo spoljašnjih uticaja.

Naš asortiman