O NAMA

Kompanija Pobeda Compani jedna je od vodećih i specijalizovanih porodičnih firmi za proizvodnju predmeta od brizgane plastike.

VELIKI PROIZVODNI PROGRAM

Pogledajte kompletnu ponudu našeg proizvodnog programa plastičnih proizvoda široke upotrebe.

POSETITE NAS

Naše sedište nalazi se u industrijskoj zoni Nove Pazove, u blizini magistralnog puta E–10.

pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
POBEDA COMPANI

Tradicija duga skoro četiri decenije

Kompanija Pobeda Compani jedna je od vodećih i specijalizovanih porodičnih firmi za proizvodnju predmeta od brizgane plastike. Uspešno poslujući na domaćem i inostranom tržištu, već četvrtu deceniju naši plastični proizvodi nalaze put do mnogih domaćinstava, industrijskih pogona i drugih segmenata široke potrošnje.

Naše sedište nalazi se u industrijskoj zoni Nove Pazove, u blizini magistralnog puta E–10. Udaljeni smo nekoliko kilometara od auto-puta E–75 i Aerodroma Nikola Tesla. Upravo zato nam je omogućen brz i lak pristup značajnim lokacijama.

Zahvaljujući dobroj pozicioniranosti, ali i modernom projektovanju fabrike i najsavremenijim mašinama i alatima, kompanija Pobeda Compani pokazuje najviši nivo ekspeditivnosti.

Permanentno ulaganje u usavršavanje mašina, alata i proizvodnih metoda čini nas jednim od lidera u ovoj privrednoj delatnosti. Naši konstruktori alata odgovaraju na sve potrebe naručilaca. I to kako u pogledu projektovanja, tako i u pogledu proizvodnje novih proizvoda. Vanredna tehnička opremljenost, inovativnost i dizajn najraznovrsnijih plastičnih proizvoda, razlog su što nam poverenje ukazuju brojne firme. To su kompanije koje se bave distribucijom naših proizvoda, ali i one koje imaju sopstvenu proizvodnju.

Nakon 35 godina rada, gotovo da nema domaćinstva u kojem se nije našao bar neki od vrhunskih plastičnih proizvoda Pobeda Compani.

pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
POBEDA COMPANI

Najveći izbor proizvoda od plastike

Kuhinjski program, plastični proizvodi za spremanje zimnice ili za održavanje higijene kupatila i doma, samo su deo onog što stiže sa naše proizvodne linije.

Uz ove praktične proizvode, nalazi se i bebi program, plastični proizvodi za piliće i kućne ljubimce, kao i police. Nudimo vam i vrhunske baštenske proizvode, kao i ambalaže za različite namene.

Sve što vam ikada može biti potrebno i olakšati svakodnevicu, kompanija Pobeda Compani vam to nudi u svojoj bogatoj kolekciji. Svi naši proizvodi su izrađeni od vrhunskog polipropilena, neškodljivog po zdravlje i okolinu. Tehnološki postupci i metodi rada, uz primenu najboljih sirovina, garantuju izdržljivost, postojanost i dugoročnost upotrebe proizvoda Pobede Compani. Njihova završna obrada je perfektna, tako da možete biti sigurni da neće doći do oštećenja ili neželjene ozlede prilikom korišćenja.

Materijal koji koristimo za proizvodnju plastičnih proizvodnja je nov, zbog čega su artikli laki, tanki, reciklabilni i izdržljivi. Dok su boje postojane i ravnomerne. Polipropilen koji koristimo za izradu naših artikala ne otpušta bilo kakve štetne hemikalije, što naše proizvode čini bezbednim za upotrebu. Svi naši proizvodi podležu redovnom testiranju kako bi se osigurala njihova ispravnost, a istovremeno poseduju zakonom propisane sertifikate.

Dugogodišnja saradnja sa pouzdanim poslovnim partnerima i standardi u pogledu kvaliteta obavezuju nas na poštovanje postulata o dugoročnoj održivosti i odgovornosti. Jedan od pokazatelja uspešnosti poslovanja jeste upravo dugoročnost saradnje, ali i neprestan rad na usavršavanju i širenju prodajnih kapaciteta. Još od davne 1985. godine, praćenje trendova, bez činjenja ustupaka u pogledu izvrsnosti sirovina i proizvoda, pokazatelj su naše čvrste pozicije na ovdašnjem i stranom tržištu.

Kompanija Pobeda Compani - Stručnost, iskustvo, tradicija

  • Naši proizvodi i artikli izrađeni su od polipropilena koji može da se reciklira i ne otpušta štetne hemikalije;
  • Ergonomičnost proizvoda proverena je u praksi, što potvrđuje dugogodišnje iskustvo naših klijenata i kupaca;
  • Kvalitet naših artikala ogleda se i u izdržljivosti i postojanosti boja;
  • Najsavremeniji dizajn raznovrsnih proizvoda koji prati aktuelne trendove i zahteve tržišta;
  • Poslovanje po svetskim standardima i principima odgovornosti, a poštovanje vaših želja naš su prioritet, obaveza i zadovoljstvo.
pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike
pobeda compani

Zašto naša kompanija?

pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike

Proizvodni proces kompanije podrazumeva primenu visokotehnoloških sredstava i vrhunskih sirovina, što garantuje najviši kvalitet proizvoda.

pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike

Ulazak u četvrtu deceniju uspešnog istrajavanja na domaćem i inostranom tržištu pokazatelj je da se dobri poslovni odnosi ne grade preko noći.

pobeda compani proizvodnja proizvoda od plastike

Neprestano ulaganje u mašine, alat i edukaciju zaposlenih naše su nastojanje da pratimo zahteve tržišta i potrebe klijenata.