Kada osetimo miris pečene paprike negde u prolazu, svesni smo da je leto na izmaku. Svaka domaćica u Srbiji zna koliko je priprema ukusne, osvežavajuće i porodične zimnice bitna za najhladnije mesece. Domaća zimnica, kao najbogatiji izvor vitamina, jeste izvrstan način da tokom jeseni i zime okusimo autentične i tradicionalne ukuse naših delikatesa po originalnoj recepturi.

Najbolji način za kiseljenje kupusa, karfiola, šargarepe, krastavaca ili drugog povrća jeste da koristite adekvatne posude za zimnicu. Pobeda Compani kreirala je najmodernija plastična burad, kante i kace sa poklopcima za savršenu domaću zimnicu. Naša burad čuvaju okrepljujući i upečatljivi ukus zimnice za sve vreme trajanja hladnijeg perioda. Dakle, za idealnu zimnicu neophodne su dve stvari – zrelo, čvrsto, zdravo i odabrano povrće koje se kiseli u proverenim i kvalitetnim kofama i burićima.

Bilo da pripremate manju ili veću zimnicu, izlazimo vam u susret sa buradima i kofama svih veličina i dimenzija.

Uz naša burad, dolaze i vrhunski pritiskivači koji će obezbediti pun i bogat ukus zimnice u bilo kojem trenutku. Neka vam svaki obrok tokom hladnih meseci bude prava i zdrava gozba. Naše kofe i kante za zimnicu ostaviće najtoplije sećanje i uspomene na zimu. Ukusno, brzo i lako – Pobeda Compani.

Naš asortiman