Kuhinjski program

Plastično zvono za tortu

Plastično zvono za tortu

Plastično zvono za tortu nesumnjivo ima važnu ulogu kada su u pitanju razne proslave.

Zvona za tortu značajno poboljšavaju utisak koji ostavljate kada nekome želite da poklonite tortu za rođendan, slavu, proslavu godišnjice braka i slične prilike. Međutim, izbor odgovarajućeg zvona nije uvek jednostavan. Prilikom odabira istog, trebalo bi voditi računa o više različitih faktora, kao što su veličina, težina i visina torte i proces transporta do odgovarajuće lokacije. Svi ovi faktori mogu imati velikog uticaja na finalni rezultat i utisak koji ćete nekome ostaviti.

Prema tome, u narednim redovima otkrivamo vam kako da odaberete idealno zvono za tortu.

Odaberite odgovarajuću veličinu zvona za tortu

Najvažniji faktor prilikom odabira zvona za tortu jeste njegova veličina. Dakle, kako biste znali koju veličinu da odaberete, potrebno je da znate i tačne dimenzije torte koju planirate da napravite.

Plastično zvono za tortu

Iako su zvona za tortu višenamenska i mogu se koristiti za transport ili posluženje bilo čega (ne samo torte), ipak nije loša ideja da se odlučite za određenu veličinu. Ovo možete učiniti tako što ćete pregledati svoje recepte i prisetiti se veličine tacne koju ste ranije koristili za posluženje ili slaganje određene torte.

Isto tako, vodite računa o dekoraciji koju planirate da postavite na samu tortu. Ukoliko je ona visoka ili glomazna, biće vam potrebno i veće zvono. Ako se odlučite za minimalističku dekoraciju u vidu ruža ili drugog cveća i sitnih fondan figurica, klasično zvono za tortu biće odgovarajuće.

Plastično zvono za tortu – Uzmite u obzir težinu torte

Ekstravagantni stalci za torte mogu izgledati veoma privlačno kada želite da vaša torta izgleda očaravajuće. Međutim, ovi stalci često nisu dovoljno stabilni, naročito kada se radi o klasičnim tortama za mnogo domaćinskih kora i ukusnog fila.

Stoga, kada nekome poklanjate tortu, a naročito kada je potrebno njeno prenošenje sa jedne na drugu lokaciju, najbolje je odlučiti se za sigurnu opciju. Zvona za tortu pružaju vam upravo to – sigurnost!

Vaša torta, bez obzira na njenu težinu, biće potpuno sigurna unutar zvona. Bilo da se radi o maloj tortici prečnika svega 15 centimetara ili većoj torti za svečanije proslave, kao što su krštenja ili rođendani, zvono za tortu biće u stanju da izdrži njenu težinu.

Odaberite odgovarajući materijal zvona za tortu

Odabir odgovarajućeg materijala je od krucijalnog značaja za zvono za tortu.

Kvalitet znači izdržljivost. Prema tome, potrebno je da birate kvalitetna zvona za tortu, kako biste u potpunosti bili sigurni da će ono ispuniti sva vaša očekivanja i izdržati bilo koji teret.

Stoga, odlučite se za kupovinu zvona za tortu od vrhunske plastike. To je jedini način da budete u potpunosti sigurni da će sve proteći u najboljem redu! Od slaganja torte, preko transporta, do postavljanja na centralni sto za deserte – kvalitetno plastično zvono za tortu je itekako izdrljivo.

Gde pronaći kvalitetno plastično zvono za tortu?

Ukoliko ste u potrazi za vrhunskim plastičnim zvonom za torte i kolače – ne tražite dalje. U ponudi Pobeda Compani možete pronaći zvona za torte i rolate vrhunskog kvaliteta, koji će biti centralne zvezde svake proslave!

Za klasične torte preporučuje se upotreba dubokog zvona za tortu. Ono vam omogućava da na tortu postavite bilo koju vrstu dekoracije. Ono je dovoljno duboko da u isto možete postaviti i nekoliko redova omiljenih kolača za proslave. Tako ih možete odložiti u frižider do posluživanja, kako se ne bi sušili na vazduhu. U ove svrhe možete koristiti i plitko zvono za tortu.

Na raspolaganju su vam i klasična zvona pravougaonog i okruglog oblika, kao i mini zvono, kada želite da obradujete voljenu osobu omiljenom tortom ili kolačem.

Plastično zvono za tortu

Za više informacija o plastičnim proizvodima za torte i kolače iz naše ponude, Pobeda Compani vam u svakom trenutku stoji na raspolaganju.