Polovni alati za brizganje plastike odlikuju se velikom preciznošću i brzinom, kao i niskom cenu po modelu (kalupu). Pobeda Compani, pord toga što se bavi proizvodnjom plastičnih proizvoda, istovremeno vrši prodaju korišćenih, ali u potpunosti ispravnih alata za brizganje plastike.

Aparati za brizganje plastike, izrađeni od najkvalitetnijeg čelika i komponenata za visokoserijsku proizvodnju, pomoći će vam da proizvedete kompleksne plastične proizvode, sa naglaskom na detaljima. Projektovanje i izrada plastičnih proizvoda, zahvaljujući stabilnim polovnim alatima za brizganje, obezbeđuje visok nivo kvaliteta uz garanciju da će svaki sledeći projekat biti uspešan.

Takođe, polovni alati za brizganje plastike apsolutno optimizuju i olakšavaju proces kreiranja proizvoda od plastike, uz maksimalnu uštedu svih vaših troškova. Oni se izrađuju u različitim konfiguracijama, uz maksimalnu kontrolu boja i dizajna plastičnih proizvoda.

Pobeda Compani vam predstavlja listu alata, odnosno kalupa koje možete kupiti kod nas. Izlivanjem plastične mase u kalupe dobićete proizvod po želji.

Polovni alati za brizganje plastike i kalupi - Pobeda Compani vam nudi samo najbolje 

FRIGO OVALNE POSUDE

Na prodaju alati za Frigo posude ovalne. Trenutno na stanju imamo nekoliko alata za Frigo posude od 1L, 2L i 3L.

LEVAK

GLASKAR TACNE

Glaskar tacne predstavljaju najpopularnije proizvode kuhinjskog pribora za posluženje sitnih kolača i rolata. Nudimo vam kalupe za višenamenske, plastične glaskar tacne u jednoj ili više boja. U skladu sa vašim željama i potrebama, kod nas možete pronaći kalupe za male, srednje i velike glaskar tacne.

AMBALAŽNE POSUDE

Ukoliko želite da izradite vrhunske višenamenske ambalažne posude, onda su polovni alati, odnosno kalupi Pobede Compani pravo rešenje za vas. U zavisnosti od vaših specifikacija, nudimo vam kalupe za ambalažne posude od jednog litra i od četiri litra.

KUTIJA ZA ŠRAFOVE 

Odložite svoj kućni alat, šrafove, kao i druge sitnije elemente u odgovarajuće kutije. Kod nas možete pronaći kalupe za izrađivanje kutija za šrafove dimenzija 8×5,5×3 i 16x10x4.

ĐEVĐIR

Đevđirje kuhinjska posuda koja služi za ceđenje kuvane testenine, krompira, mesa, pirinča ili blanširanog povrća. Osim toga upotrebljava se i za pranje voća (najčešćem grožđa) i povrća ili čak za pasiranje ili ceđenje soka od voća ili povrća.

LOPATICA ZA SMEĆE

Lopatica za smeće izrađena od čvrste i kvalitetne plastike. Velika otpornost na oštećenja. Najveću primenu nalazi u domaćinstvu.

POJILICA ZA PILIĆE

Pojilice za piliće su izrađene od plastične mase. Korisne su na farmama pilića, kao i u manjim gazdinstvima ili prilikom uzgoja pilića u domaćinstvu. Jednostavno se montira, jednostavno se puni i lako se čisti.

HRANILICA ZA PILIĆE

Hranilica za piliće je izuzetno praktična za domaći uzgoj. 

DRŽAČ ZA ČIZME

Držači za čizme omogućavaju potrošačima da sačuvaju originalni izgled i oblik obuće. Ovo se naročito odnosi na visoke i glomazne čizme. Produžite životni vek svojoj obući na brz i jednostavan način, uz minimalna ulaganja, bez uništavanja i nepotrebnog presavijanja obuće pomoću držača za čizme. Nudimo vam univerzalni kalup za to.

SENDVIČ BOX

Bez obzira na to idete li u školu, na fakultet, posao ili na kraće ili duže putovanje, neophodno je da imate kvalitetan, zdrav i svež obrok sa sobom. Budite rasterećeni, siti i vitalni uz vrhunske sendvič box-ove.

ADAPTER ZA WC ŠOLJU

Obezbedite ergonomične i po zdravlje bezbedne adaptere za WC šolju, zanimljivog oblika i atraktivnog dizajna. Kalupi Pobede Compani će vam to i omogućiti.

SAKSIJE PLITKE SA PODMETAČIMA

Za ljubitelje žbunastog cveća, kaktusa, čuvarkuća – imamo idealne plitke saksije u pet različitih veličina kao i odgovarajuće podmetače. Dostune veličine su Ø15, Ø20, Ø25, Ø30 i Ø45 a svaki kalup ima po jedan kavitet.