Oprema za kućne ljubimce

Toalet za mačke

Toalet za mačke

Toalet za mačke igra veću ulogu u životu vašeg kućnog ljubimca nego što se to na prvi pogled može činiti.

Možda svi deluju isto, ali razlike itekako postoje. Ukoliko već imate mačku, onda ovo već znate. Ali, ako prvi put nabavljate kućnog ljubimca, možda ćete pomisliti da je potrebno da odaberete onaj toalet koji smatrate da će se vašoj mački najviše dopasti. Na kraju krajeva, zar nisu svi približno isti? Istina je da boja i stil nisu među kriterijumima koji su presudni, ali drugi faktori jesu važni prilikom odabira idealnog toaleta za mačke.

Tri su ključna faktora koja bi trebalo imati na umu kada birate pravi toalet za mačke: veličina, oblik i model.

U narednim redovima razmotrićemo sva tri oblika i njihove prednosti.

Veličina toaleta za mačke

Kada govorimo o toaletu za mačke, najvažnija karakteristika od svih jeste veličina.

U prirodi, mačke nemaju ograničenja kada je u pitanju obavljanje prirodnih potreba. Iz tog razloga, razumljivo je da joj je potrebno i više prostora kada to obavlja unutra.

Očigledno, odabir veličine toaleta zavisiće i od veličine vaše mačke. Velikoj mački iz porodice Main Coon biće potrebna veća posuda za obavljanje prirodnih potreba, dok će maloj persijskoj mački biti sasvim dovoljna i posuda manjih dimenzija. Dakle, na osnovu veličine vaše mačke biraćete i toalet koji ćete upotrebljavati na svakodnevnom nivou.

Na tržištu su dostupne različite verzije toaleta za mačke, a prvi vlasnici mačaka uglavnom se iznenade dimenzijama toaleta za mačke kada se sa istim prvi put i susretnu.

Toalet za mačke – Oblik i model

Na tržištu možete pronaći dva osnovna modela toaleta za mačke – otvoreni i zatvoreni.

Zatvoreni modeli su popularniji izbor vlasnika mačaka. Razlog za to je što zatvoreni modeli sprečavaju da mirisi izađu iz toaleta i prošire se, pre nego što ih uklonite. Dakle, blokiranje mirisa glavni je razlog za odabir zatvorenog modela.

Otvoreni modeli ne uživaju isti nivo popularnosti kao zatvoreni. Međutim, na osnovu preferencija vaše mačke i vas samih, biraćete i model posude.

Toalet za mačke

Dakle, toaleti za mačke mogu se pronaći u ova dva modela. Oni mogu biti kružnog ili pravougaonog oblika. Toaleti pravougaonog oblika se smatraju standardom i najtraženijim na domaćem tržištu.

Obično su izrađeni od viskokvalitetne plastike, koja je lagana za čišćenje, te vlasnicima ne stvara dodatan problem. Jednostavno ga, prema potrebi, operite sapunom i vodom i dezinfikujte adekvatnim sredstvom. Vaša mačka će vam biti itekako zahvalna!

Gde pronaći najkvalitentije toalete za mačke?

Ako ste u potrazi za novim ili prvim toaletom za vašu mačku – ne tražite dalje. U ponudi Pobeda Compani možete pronaći toalet za mačke koji će ispuniti sva vaša očekivanja i pružiti vašem ljubimcu udobnost i komfor. Jump in model toaleta za mačke je veoma popularna opcija među vlasnicima, s obzirom na to da kombinuje funkcionalnost i zabavu u jednom.

Ovaj prenosivi toalet za mačke je izrađen od plastike koje je BPA free. Dakle, ne sadrži štetne supstance koje mogu naškoditi zdravlju vašeg kućnog ljubimca, te o ovom aspektu ne morate brinuti. Potpuno je bezbedan za korišćenje, čišćenje i održavanje.

Razlog popularnosti jump in modela leži i u tome što je veoma lagan. Ako za tim postoji potreba, možete ga prenositi iz jedne prostorije u drugu. Takođe, možete ga poneti sa sobom, ako planirate duže putovanje sa mačkom.

U okviru ponude Pobeda Compani možete pronaći i sav ostali plastični program za kućne ljubimce. Ovo uključuje posude za hranu i vodu, kao i razne vrste TERRA BOX-eva.

Kod nas ćete pronaći i raznoliki kuhinjski plastični program, kao i plastični program za kupatilo, za održavanje čistoće u domaćinstvu i za organizaciju prostora.

Za više informacija o proizvodima iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.