Plastični proizvodi

Klisko za decu – Za najbolju snežnu avanturu vašeg mališana

klisko za decu Pobeda Compani 1

Ukoliko želite svom mališanu da obezbedite najbolju zabavu na snegu ove zime i najlepše snežne trenutke koje će zauvek pamtiti, onda je klisko za decu pravo rešenje za vas.

Decembar je mesec, a to znači samo jedno – uskoro nam sledi pravi zimski period i snežna sezona. I dok su odrasli odavno zaboravili da uživaju u snegu, deca se i te kako najviše raduju snežnim čarolijama i igrarijama na snegu. Istina, ne postoji veća sreća za decu nego kada trčkaraju snegu, grudvaju se, „ispituju nepoznatu belu teritoriju“, ali i kada se sankaju.

Sankanje je zaista neprikosnoveni način zabave za sve mališane na snegu. Osmeh na njihovim licima i nesputana radost dok se spuštaju sankama niz breg. Ovo su dve apsolutno nezamenljive stvari koje svakom roditelju čine srce punim. Ali, da bi sankanje bilo nepresušni izvor dečije avanture, neophodno je da imate i odgovarajuće sanke. Pritom, ne morate da posedujete skupocene sanke, kako bi se vaši mališani odlično proveli na snegu. Naprotiv.

Deci je zaista malo potrebno da bi maksimalno uživali. Ovo je vrlina koju su mnogi odrasli zaboravili da praktikuju. S tim u vezi, klisko za decu, odnosno klisko za sneg jeste najpraktičniji tip najjednostavnijih sanki.

Klisko za decu – Najbolji vid zabave za vašeg mališana 

Klisko za sneg omogućiće vašoj deci najzabavnije trenutke na snegu, budite sigurni u to. I ono što je najbolje – klisko za decu nije namenjen samo za decu, uprkos delu svog naziva.

klisko za decu Pobeda Compani 2

Ukoliko u vama čuči dete, verovali i li ne, i vi se možete oprobati na ovom klisku, budući da on savršeno pristaje svakoj osobi. Klisko, dakle, ne pravi diskriminaciju ljudi na osnovu godina, budući da postoje različite dimenzije ovog svojevrsnog „podmetača“ za sankanje.

Njegov dizajn je prilično jednostavan. Osnova kliska, na koju treba sesti, može biti okruglog, ovalnog ili pravougaonog oblika. Na prednjem delu se nalazi savitljiva, fleksibilna, ali i čvrsta ručka koja služi za držanje i upravljanje tokom „kliskanja“. I to je sve – nema velike filozofije i mudrosti! Na vašem detetu je samo da se prepusti čarima snega, a za sve ostalo će se pobrinuti klisko za sneg.

Pritom, plastični klisko za decu je najbolja opcija za vas. Pre svega, njime se najjednostavnije upravlja, sigurnost deteta je maksimalna, a i u pitanju je najekonomičnija vrsta kliska. Plastični klisko je lagan, lako se nosi svugde. Pored toga,  izuzetno je prikladan čak i za „grublje“ snežne terene, jer je izdržljiv i gotovo da ne trpi nikakva oštećenja. Iz tih razloga, plastični klisko za sneg je odabir sve većeg broja roditelja.

Klizanje je super, ali bezbednost je još bitnija! 

Prilikom kupovine kliska za decu, neophodno je da odaberete onaj koji odgovara uzrastu vašeg deteta i koji je za njega najudobniji.

Budite sigurni da je plastični klisko izuzetno komforan i da je dizajniran tako da odgovara svakom detetu. Generalno, deca mogu u bilo kom uzrastu da koriste kliska. Međutim, naš je savet da se deca sa kliskom ne spuštaju niz brdo pre navršene 5 godine. Čak i kada napune 5 godina, veoma je bitno da roditelj ima nadzor nad detetom sve vreme dok koristi klisko.

Imajte u vidu da je klisko za decu u potpunosti bezbedan za korišćenje, ali ono što može biti nebezbedno jeste teren na kojem se klisko koristi. Neretko se ispod snežne površine na snegu može naći komad čvrste zemlje. Zato je bitno da vi, kao roditelj, odaberete adekvatno brdo/breg za sankanje svog mališana. Brežuljak za klizanje i sankanje treba da bude bez drveća, ograda, bandera ili kamenja u blizini, ali i što dalje od ulice, asfalta i automobila.

Uvek klisko treba koristiti tokom dana, nikako noću. Dok se spušta kliskom, dete treba čvrsto da se drži za ručku, dok su mu noge blago podignute od podloge. Ono što je važno, nikako se dete ne sme naginjati napred, već položaj tela treba biti takav kao da treba da se nasloni iza. Kada se penje uz brdo sa kliskom, neka dete to čini sa strane brda, a ne na delu gde se i ostala deca sankaju. Nikada dete ne sme da stoji ili da čuči dok se spušta kliskom, već uvek i isključvo da sedi na njemu.

klisko za decu Pobeda Compani 3

Na kraju krajeva, važno je da obučete dete u toplu i slojevitu odeću, koja će im ublažiti blage padove, ako do njih i dođe. Zimska kapa, šal, zimske rukavice, skafander, džemper, čizme – dakle, komplet oprema za kvalitetno i bezbedno sankanje!

Pobeda Compani – Nabavite najkvalitetniji klisko za sneg svom detetu!

Plastični klisko za sneg iz godine u godinu postaje popularnije sredstvo klizanja. Za razliku od drugih sanki, on se može koristiti i na manjim količinama snega, jer ne tone uopšte u sneg kao tradicionalne sanke. Pritom, gotovo da ne postoji mogućnost daa se vaš mališan „zaglavi“ na snežnom putu dok se kliza. Na taj način, dete, zajedno sa kliskom, može postići i veću brzinu, zbog čega će i njegovo uzbuđenja i sreća biti veća!

Ako želite osmeh na licu svog mališana, klisko za decu je fenomanalna „naprava“ sa kojom se sigurno nećete pokajati. Fleksibilan je, izdržljiv je i veoma moćan, čak i na nižim temperaturama.

U bogatoj ponudi plastičnih proizvoda kompanije Pobeda Compani, možete pronaći savršenog kliska za vaše dete! Njegov savremen i ergononomski dizajn,  kao i izuzetna praktičnost, izdvaja ga iz mora konvencionalnih sanki i klizaljki. Vaše dete će ih naprosto obožavati!  Naš klisko za decu je kreiran tako da je u celosti siguran i bezbedan za upotrebu. Uz sve to, veoma je otporan i dugotrajan, jer jednom kada ga kupite, možete da generacijski upotrebljavati!

Drugim rečima – jedan klisko za sneg može biti (i jeste) zabava za celu porodicu. Ulaganje sreću vašeg deteta je najbolja životna investicija na kojoj će vam mališan svakako biti jednog dana zahvalan. Posvetite svom detetu kvalitetno vreme, uz kvalitetne stvari. Pobeda Compani će vam u tome bez ikakve sumnje pomoći.

Neka žurka na snegu počne! 

Ostavite odgovor