• Porodični praznik uz najukusnije poslastice

  Slava je tradicionalni porodični praznik koji je nemoguće zamisliti bez domaćih kolača i ukusne torte. Servirajte ih tako da nijedan sladokusac ne može da im odoli.

  SVI ARTIKLIPOZOVITE!
 • Tradicionalna proslava i ukusna trpeza

  Okupite svoju porodicu oko domaćinskog stola i pripremite im dobro poznate domaće specijalitete. Kolači sa tacne Pobede Compani imaju primamljiviji ukus.

  O NAMAPOZOVITE!
 • pobeda compani proizvodi

  Proizvodi sa kojma je život lakši i lepši

  Pobeda Compani je preduzeće čija je primarna delatnost proizvodnja, prodaja i distribucija vrhunskih plastičnih proizvoda. U našem bogatom asortimanu možete naći više od 300 različitih proizvoda savremenog dizajna i visokog kvaliteta izrade.

  PROIZVODNI PROGRAMKONTAKTIRAJTE NAS!
 • PROGRAM ZA KUĆNE LJUBIMCE

  Najkvaliltetnije posude za pse i mačke napravljene od izdržljive i visokokvalitetne plastike. Da vaši kućni ljubimci nikad ne ostanu gladni i žedni.

  O NAMAPOZOVITE!
 

KVALITET PROIZVODNJE

Proizvodni proces kompanije podrazumeva primenu visokotehnoloških sredstava i vrhunskih sirovina, što garantuje najviši kvalitet proizvoda.
 

TRADICIJA POSLOVANJA

Ulazak u četvrtu deceniju uspešnog istrajavanja na domaćem i inostranom tržištu pokazatelj je da se dobri poslovni odnosi ne grade preko noći.
 

INOVATIVNOST I DIZAJN

Neprestano ulaganje u mašine, alat i edukaciju zaposlenih naše su nastojanje da pratimo zahteve tržišta i potrebe klijenata.
pobeda-compani

POBEDA COMPANI

KOMPANIJA KOJA JE 33 GODINE SA VAMA

Pobeda Compani DOO kompanija je specijalizovana za proizvodnju predmeta od brizgane plastike. Uspešno poslujući na domaćem i inostranom tržištu, već četvrtu deceniju naši plastični proizvodi nalaze put do mnogih domaćinstava, industrijskih pogona i drugih segmenata široke potrošnje.

Nakon trideset i pet godina rada, gotovo da nema domaćinstva u kojem se nije našao bar neki od vrhunskih plastičnih proizvoda Pobeda Compani. Kuhinjski program, plastični proizvodi za spravljanje zimnice ili za održavanje higijene kupatila i doma, samo su deo onog što stiže sa naše proizvodne linije. Uz ove praktične proizvode, nalazi se i bebi program, plastični proizvodi za piliće i kućne ljubimce, police, baštenski proizvodi, kao i ambalaža za različite namene.

Sa sedištem u industrijskoj zoni Nove Pazove, u blizini magistralnog puta E–10, odnosno nekoliko kilometara od auto-puta E–75 i Aerodroma Nikola Tesla, omogućen je brz i lak pristup značajnim lokacijama. Zahvaljujući dobroj pozicioniranosti, ali i modernom projektovanju fabrike i najsavremenijim mašinama i alatima, Pobeda Compani pokazuje najviši nivo ekspeditivnosti.

PROIZVODNI PROGRAM

Pobeda Compani svi proizvodi

SVI ARTIKLI

Detaljnim analiziranjem svih potreba i želja naših zadovoljnih kupaca nudimo visokokvalitetne proizvode od plastike za različite namene, kako u kući, tako i u dvorištu.

PROGRAM ZA LJUBIMCE

Najraznovrsnije plastične posude za hranjenje, u različitim, modernim bojama i veličinama, kao i terarijumi koji garantuju najviši stepen sigurnosti. 

PROGRAM ZA ZIMNICU

Izaberite visokokvalitetna plastična mala, srednja ili velika burad. Pomoću odgovarajućeg plastičnog pritiskivača, kiseli kupus i turšija biće dobro ukiseljeni.

ODRŽAVANJE ČISTOĆE

Kante za otpatke, sa poklopcem i papučicom, kofe za brisanje i đubrovnici, izrađeni po najvišim evropskim standardima, olakšaće vam svakodnevno čišćenje kuće . 

PROGRAM ZA KUPATILO

Vrhunski držači za sapun, korpe za veš, lavori i otpušači za slivnik, i drugi proizvodi koji će vam olakšati održavanje lične higijene, prikupljanje i pranje veša, kao i čišćenje kupatila. 

ORGANIZACIJA PROSTORA

Moderno osmišljeni proizvodi od kvalitetne plastike učiniće da oko vas zavlada red. Organizujte prostor po svojoj meri uz našu amabalažu, posude i ostale proizvode.

KUHINJSKI PROGRAM

Opremite kuhinju sa vrhunskim činijama i vanglama različitih oblika, sa poklopcem ili bez, poslužavnicima, bokalima. Tu su i cediljke, sita, frigo posude, sušilnici za sudove…

PROGRAM ZA BAŠTU

Udobne, raznobojne plastične stolice, kao i saksije u svim mogućim koloritima, formama i veličinama, osvežiće vašu privatnu oazu za odmor i uživanje.

PROGRAM ZA PILIĆE

Zahvaljujući kvalitetnim plastičnim pojilicama i funkcionalno separatisanim hranilicama u dve veličine, vaši pilići će dobiti sve neophodne nutrijente.

POLICE

Prema vrsti predmeta koje želite da organizujete i uredite, možete odabrati neku od naših izvrsnih polica na više nivoa, otvorene forme ili sa fiokama.

NOVO U PONUDI

NAJBOLJI PLASTIČNI PROIZVODI STVORENI ZA SVAKODNEVNU UPOTREBU

Prateći i osluškujući sve vaše ideje i zamisli, Pobeda Compani kreira funkcionalne, ergonomične i izdržljive komade koji su predviđeni da traju. Investirajte svoje vreme u kvalitetne stvari.

NAŠI PROIZVODI

KORISNI SAVETI