Plastični proizvodi

Držači za čizme – Produžite životni vek svojoj omiljenoj obući!

držači za čizme Pobeda Compani 1

Držači za čizme ili nosači za čizme predstavljaju jedinstvenu „napravu“ koja će vam umnogome pomoći oko organizacije prostora u vašem domu.

Mic po mic, dan po dan i za tili čas će kod nas i zvanično doći zima. Zna se da, iako može biti suvo, ovo godišnje doba nam svakako donosi pomalo blata, malo više bara i, naravno, snega. Dakle, dolazi doba da se (ponovo) zimska čizma proba – tačnije, dva komada. Žene naročito znaju koliko je dobar osećaj navući duboke, tople i udobne čizme po svojoj meri na ovom hladnom vremenu.

Međutim, ne postoji ništa iritantnije nego kada uđete natrag u kuću ili stan i unesete prljavštinu od čizama sa sobom. Čak i sȃma pomisao na konstantno čišćenje kuće zbog nepotrebne prljavštine izaziva glavobolju. Čist dom ništa više ne može pokvariti od nereda i prašine – a saglasni ste da je (neuredna) obuća jedan od glavnih izvora prljavštine u svakom domaćinstvu.

Ali, to tako ne mora uopšte da buide. Uz kvalitetne držače za čizme možete organizovati svoj cipelarnik uz minimum truda! Vreme je da kažete zbogom neredu u vašem garderoberu.

Držači za čizme – Da vaša obuća uvek izgleda maestralno!

Koliko god da omogućavaju skladnu organizaciju prostora u domu, držačima za čizme ovo nije predominantna namena. U pitanju je odličan aksesoar koji predstavlja čizme u punom sjaju! Kada skinete čizme sa svojih nogu, neminovno je da će se gornji deo ovog tipa obuće saviti. Međutim, kvalitetni i vrhunski držači za čizme sprečavaju da vaša obuća izgleda povijeno, tužno i zapušteno.

Držač za čizme se postavlja unutar čizme održavajući vaš omiljeni odevni komad u odličnom i uspravnom izdanju. Na taj način, ovaj držač predupređuje formiranje „bora“ i linija na mestima savijanja čizmi, čime se produžava njihov životni vek. Prema tome, osnovna funkcija i cilj držača za čizme jeste održavanje veličanstvenog izgleda obuće. Spoj lepog i korisnog, estetika, dizajn i praktičnost u jednom!

držači za čizme Pobeda Compani 2

Nabori na čizmama, naime, smanjuju vrednost ove obuće. Ne samo da se ovi nabori mogu videti ljudskim okom (što i nije baš lep prizor), već mogu praviti i pritisak na zglobu i stopalima. Držači za čizme efikasno rešavaju ove poteškoće i čine da vaša obuća izgleda kao nova! Inače, savijene čizme se mnogo teže održavaju i ostavljaju u cipelarniku. Uz odgovarajući držač za čizme, tih problema definitivno nećete imati.

Organizujte svoj cipelarnik i prostor u domu kako ste oduvek hteli! 

Budimo iskreni – stopala ponekad mogu imati neprijatan miris koji potiče od neadekvatne ventilacije obuće. Držači za čizme, ne samo da ovu obuću drže uspravnom, već omogućavaju i bolji protok vazduha. Upravo ova karakteristika značajno redukuje nepijatne mirise nogu. Verovali ili ne, dovoljno je da nekada dopustite da vaše čizme „dišu“ kako biste izbegli neugodan miris stopala zauvek!

Velika prednost posedovanja ovakvog držača jeste i to što se on adaptira bilo kojem broju u dižini čizama! Nevezano, dakle, za veličinu čizama, svi članovi porodice mogu koristiti jedan držač.

Jedna od najboljih stvari, kada su držači za čizme u pitanju, jeste da oni uopšte ne zauzimaju mnogo prostora u vašem cipelarniku. Štaviše, ušteda mesta, ekonomičnost i organizacija prostora, kao što smo već istakli, neke su od glavnih prednosti ovog držača. Čak i da kod kuće imate mnogo cipela, patika, štikli, čizama i slično, držači za čizme su apsolutno neprimetni u vašoj kolekciji. Štaviše, oni će vam omogućiti da tačno znate gde vam koji komad obuće stoji.

Zahvaljujući držačima za čizme, znatno lakše i bez problema ćete moći da organizujete svoj cipelarnik onako kako ste vi to zamislili – prema boji, stilu, dizajnu, sezoni…

Držači za čizme u kući – Nered van kuće!

Sada, kada dolazi zima, jako je teško učiniti da čizme budu tople pre obuvanja.

Međutim, držači za čizme taj posao čine jednostavnijim. Dovoljno je da stavite obe strane držača u čizme, prinesete ih do radijatora i one (čizme) će se mnogo lakše i brže zagrejati. I upravo na ovaj način čizme će biti suve i spremne za šetnju u svakom trenutku.

Bitno je napomenuti da su fleksibilnost i mobilnost dve velike pogodnosti držača za čizme. Naime, držači za čizme se prenose sa jednog na drugo mesto vrlo lako. Kad god se predomislite, svoje čizme, zajedno sa njihovim nosačima, možete staviti u bilo koji deo doma. Ova funkcija držača za čizmi se posebno ističe i pokazuje zgodnom kada renovirate stan ili preuređejete prostor u svom domu. Za razliku od fiksiranih polica, držači za čizme se jednostavno premeštaju.

držači za čizme Pobeda Compani 3

Čistoća je pola zdravlja, a kao što smo na početku ovog bloga istakli, nosači za čizme održavaju ćistoću unutar vašeg doma. Realno, gde god da koračate, čizme će „privući“ prljavštinu i tu ništa ne možete da uradite. Ali, ono što možete da učinite jeste da koristite držač za čizme odmah pored ulaznih vrata, kako biste sprečili širenje prljavštine po svom domu.

To je jedan od najboljih načina da istaknete red i higijenu u svom domu!

Pobeda Compani – Prijatelj vašeg doma! 

Kao što možemo da zaključimo, držači za čizme, iako deluju kao suvišni kućni element, i te kako imaju svoju svrhu i višestruku namenu. Njihovih prednosti je, videli smo, nebrojeno mnogo. Logika je jednostavna – kada vam je kuća ili stan sređen, i vi ćete biti mnogo sređeniji i mirniji. Prema tome, koji je vaš izgovor da ne iskoristite sve pogodnosti držača za čizme?

Ko god vam kaže da mu je prenatrpan cipelarnik, znajte da mu je potreban prvoklasni plastični držač za čizme od Pobede Compani!

Naši držači za obuću, uz minimalna ulaganja, sprečavaju uništavanje vaše dragocene obuće, čuvajući i održavajući njihov oblik. Pored toga, naši držači za čizme čine da održavanje cipelarnika, u kome će biti sve vrste čizama, pa i one najglomaznije, bude pravi „mačiji kašalj“. Pobeda Compani je, imajući u vidu sve potrebe i želje svojih kupaca, kreirala najmodernije držače za obuću koji će vam pomoći da uredite cipelarnik po vlastitom nahođenju. Savremeno dizajnirani proizvodi od kvalitetne plastike učiniće da oko vas i u vama zavlada red.

Podarite svom domu, čizmama i nogama ono što im najviše treba. Držači za čizme kirerani od Pobede Compani čuvaju životni vek vaše obuće.

1 thoughts on “Držači za čizme – Produžite životni vek svojoj omiljenoj obući!

Ostavite odgovor