Kuhinjski program

Zvono za tortu – Dekor i zaštita za vaše najspretnije kulinarske čarolije!

zvono za tortu Pobeda Compani 1

Torta predstavlja vrhunac svake poslatice i gotovo svakog slavlja i svečane prilike (rođendana, venčanja, krštenja, punoletstva, mature, slave…). Ali, vrhunac dekora i zaštite ove poslastice definitivno je zvono za tortu.

Kada bi vam neko rekao da ulazna vrata, crkva, mobilni telefon i torta imaju jednu stvar zajedničku, verovatni biste ga gledali začuđeno. Ali, sve ove četiri stvari, ipak, „krasi“ jedinstveno zvono. U ovom blogu ćemo se fokusirati na zvono u kojem se servira i nosi torta.

Zvono za tortu, zapravo, jeste vrsta kutije li mini kontejnera u koji se stavlja i servira vaša omiljena voćna ili čokoladna, posna ili mrsna torta. Iako bi se na prvi pogled reklo da ovaj proizvod i nema naročitu namenu, istina je potpuno drugačija. Pored toga što ovo zvono ima dekorativnu funkciju, takođe poseduje i zaštitni karakter, a dolazi i u najrazličitijim oblicima.

Pritom, ovo zvono ne morate nužno koristiti samo za torte, već i za najlepše kolače. Stvar je u kreativnosti! Uzgred, sezona slava je u jeku, dakle idealno je vreme za korišćenje zvona za tortu!

Zvono za tortu čini vaš omiljeni „veći slatkiš“ idealnim dezertom

Srbi (i generalno narodi na Balkanu) imaju dugu i prilično ustaljenu tradiciju pravljenja torti. U početku, torta je bila prva pečena poslatica i tada su recepti bili prilično jednostavni. U smesu od brašna i meda (ili šećera) dodavano je mleko, mast ili jaja. Tek kasnije u 19. veku dolaze na red soda bikarbona i prašak za pecivo, koji su umnogome olakašali način pravljenja torti.

zvono za tortu Pobeda Compani 2

Uporedo sa njima, u tortu su se dodavale (i dan danas se dodaju) različiti drugi sastojci, kao što su skrob, margarin, kvasac, voćni sok i slično. Međutim, pored punog i sočnog ukusa, danas je veoma bitno da torta koju spremate bude lepa „na oko“. Što je torta vizuelno atraktivnija, veća je i šansa da torte nema – odnosno da bude u celosti pojedena. I upravo je ovo momenat kada „u igru uleće“ zvono za tortu.

Bez obzira na to da li ste napravili Doboš tortu, Vasinu tortu, Reform tortu ili bilo koju drugu, kao i kako god da ste je ukrasili, torta će biti još primamljivija u zvonu. Naime, zvono torti uvek daju rustičan i „vintage“ izgled. Glazura će izgledati punije u zvonu, dok ćete istovremeno sprečiti isušivanje torte.

Jednostavno, zvono za tortu će vam omogućiti da predstavite sebe, svoje zamisli i smisao za dekoraciju na najbolji način. Ovo zvono je praktično „pozornica“ na kojoj vaša torta treba da zablista. I ne zaboravimo da fotografije torte u zvonu ovu poslasticu čine znatno svečanijom i uzvišenijom.

Koje su prednosti upotrebe zvona za tortu?

Međutim, nije samo dekoracija jedina svrha postojanja zvona za tortu. Naprotiv. Činjenica jeste da prva viuzelna impresija ovog dezerta gotovo presudno utiče na to da li će nam torta biti ukusna ili ne. Ali, pored atraktivnosti i ukusa, neophodno je da torta bude i sveža i zdrava.

U tom smislu, zvono za tortu je prvenstveno dizajnirano za elegantno čuvanje, serviranje i transport torte. Veoma se jednostavno koristi, a njegova jednostavnost se takođe ogleda i u izuzetnoj praktičnosti i mobilnosti. Pritom, i sȃmo zvono za tortu ima svoj upečatljivi i jedinstveni izgled, što pozitivno utiče na um ljudi.

Međutim, ono što je naročito bitno, ovo zvono se ponaša kao čuvar vaše torte jer čuva njen pun ukus i svežinu u svakom trenutku. Takođe, zvono štiti tortu ili bilo koju drugu poslasticu od isušivanja, prašine ili bilo kojih drugih neželjenih spoljašnjih efekata. Ujedno, zvono čuva tortu od toga da bude, uslovno rečeno, „oštećena“. Koliko puta vam se desilo da sasvim slučajno i nenadano zakačite tortu kada otvorite frižider, u želji da uzmete ono što vam treba? Sa zvonom za tortu možete zaboraviti na ove neprijatne situacije.

zvono za tortu Pobeda Compani 3

Takođe, uz zvono za tortu, transport ovog dezerta je znatno lakši i pristupačniji, bez obzira na to da li prenosite tortu iz kuhinje u drugu sobu ili, pak, u drugi stan ili kuću. Dakle, zahvaljujući zvonu, tortu možete odneti na bilo koji događaj i slavlje, održavajući poslasticu u najboljem stanju. Za to je zaslužna udobna i čvrsta ručka za nošenje i zatvaranje poklopca. Uz lakoću nošenja i transparentan dizajn zvona, uvek ćete moći da vidite njen sadržaj.

Pobeda Compani – Pronađite zvono za tortu prema svom ukusu

Kao što možemo da vidimo, zvono za tortu vam i te kako može doneti brojne trenutke sreće, radosti i uživanja sa vašim najmilijima. Na vama je samo da odaberete zvono koje odgovara obliku vaše torte, ali istovremeno i vašem stilu, manirima i preferencijama.

Pobeda Compani vam nudi najsavremenija plastična zvona za tortu koja dolaze u najrazličitijim oblicima. U bogatoj ponudi našeg kuhinjskog programa možete pronaći raznovrsna zvona za tortupravougaono, okruglo, mini zvono za tortu… Ukoliko ste ljubitelj rolata, imamo perfektno zvono i za vas!  Svi naši artikli, uključivši i zvona za tortu, izrađeni su od najkvalitetnijeg polipropilena koji može da se reciklira i koji ne emituje bilo kakve štetne hemikalije. Dakle, naša zvona za tortu su u celosti i u bilo kom trenutku bezbedna za upotrebu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pobeda Compani (@pobedacompani)

Osluškujući vaše želje, kreirali smo izdržljiva, otporna i ergonomična zvona za tortu koja su predviđena da traju. Vrhunska izrada svih naših artikala, uz primenu najmodernijih i inovativnih visokotehnoloških sredstava, garantuje konačan i beskompromisni kvalitet proizvoda.

Dodajte svojoj torti na značaju, a Pobeda Compani će vam u tome svakako pomoći. Odlučite se za onaj komad koji vaše vešte kulinarske sposobnosti prikazuje na savršen način. Prijatno!

Ostavite odgovor