Dečiji program

Plastična kadica za bebe – Uživanje za mališane!

Plastična kadica za bebe

Plastična kadica za bebe spada u obaveznu opremu za kupanje već od rođenja.

Jedna od stvari koja čini kupanje beba malo lakšim je to što one u prvim nedeljama života nemaju tendenciju da se mnogo prljaju. 

Ovo čini kupanje brzim i jednostavnim procesom sve dok imate pravu kadicu!

Stoga je plastična kada prilično dostupna i jednostavna za korišćenje, a pružiće vam lako i bezbedno kupanje vaše bebe.

Provođenje vremena i povezivanje sa novorođenčetom može biti veoma izazovno, a jedan od najzabavnijih i najintimnijih načina povezivanja je upravo kupanje.

Dobra stvar je da većina beba voli vodu, ali je važno da budete posebno oprezni i pažljivi tokom kupanja.

Prava kadica za bebe može vam pomoći da bezbedno okupate svoju bebu. 

Da li vam je potrebna plastična kadica za bebe?

Posebno dizajnirane kadice za bebe su najsigurnija opcija za njihovo kupanje. Neki roditelji biraju da se tuširaju sa svojom bebom, ali držanje vrckave bebe i stajanje pod vlažnim tušem takođe može biti izazovno i rizično!

Za većinu roditelja, ipak, posebna kada za bebe je odlična opcija!

Kade za bebe su napravljene imajući na umu bezbednost vaše bebe. Većina delova kadice za bebe ima površine koje ne klizaju i mogu pomoći da vaša beba ostane u bezbednom položaju u kadi.

Uvek vodite računa da svoju bebu stalno gledate u kadi za bebe. Nikada ne ostavljajte dete bez nadzora u kadici!

Udobnost vaše bebe je takođe neophodna. Većina beba voli vodu, a pružanje utešnog prostora za prskanje i igru dodaje uživanje u iskustvu kupanja! 

Plastična kadica za bebe – Kako da napravite pravi izbor?

Postoji mnogo vrsta kompleta za kupanje beba koji su dostupni, ali se ispostavilo da je plastična kadica nekako najpopularniji izbor!

Naime, plastična kada je veoma lagana i lako se prenosi. Ne zauzuima puno prostora i takođe se lako održava.

Napravljena je tako da vam omogućava da je bezbedno stavite u kadu za odrasle pune veličine.

Jedna od velikih prednosti korišćenja kadice za bebe je to što one sprečavaju klizanje bebe i dolaze sa oblikovanim naslonom za glavu koji omogućava da glava vašeg deteta ostane iznad nivoa vode. 

plastična kadica za bebePlastične kadice za bebe su takođe jako zgodne. Lako se mogu očistiti toplom vodom i sapunom. Ovo je takođe veoma bitna stavka.

Kada treba da kupite kadu za bebu?

Prvih nekoliko nedelja nakon porođaja je najčešće veoma naporan period. Mame znaju da je zato važno da se pripreme unapred i kupe kadu za bebu, zajedno sa neophodnom opremom za kupanje novorođenčeta, još pre porođaja!

Plastična kada za kupanje koju možete postaviti tamo gde vam odgovara na određenoj visini – pomaže vam da izbegnete savijanje ili čučenje. Takođe je izuzetno korisna za majke koje su imale carski rez, a takođe će vas sprečiti da trošite nepotrebne količine vode.

Postoji mnogo kadica koje su dostupne na tržištu, ali trebalo bi da razmislite o kupovini one koja je idealna za vašu bebu.

Kade napravljene od kvalitetne i čvrste plastike, bez BPA, su dobar izbor.

Zapamtite da najskuplja kada možda nije uvek najbolja, pa dobro istražite pre nego što kupite!

Na kraju, ključno je da vaša beba bude bezbedna i da ispunite sve higijenske zahteve.

Jednom kada odmerite svoje mogućnosti i odlučite koji tip kadice za bebe je pravi za vas, mir koji ćete dobiti biće i te kako vredan!

Ne zaboravite da uz kadicu obavezno kupite i adekvatnu posudu za posipanje.

Kompanija Pobeda Compani vam sa zadovoljstvom predstavlja kvalitetan plastični dečiji program, pa budite slobodni da pogledate našu ponudu.