Program za kupatilo

Plastične kade za kupanje

Plastične kade za kupanje

Ako je vaš dom veći i srećniji za novorođenu bebu, plastične kade za kupanje sjajan su izbor za vas.

Vreme provedeno sa bebom i povezivanje može doneti mnogo radosti i sreće u vaš dom. Jedan od najboljih načina za povezivanje sa bebom jeste ritual kupanja. Većina beba voli vodu, te je kupanje pravo uživanje! Ipak, veoma je važno da tokom kupanja budete oprezni i to činite na bezbedan način.

U narednim redovima predstavljamo vam nekoliko razloga da razmislite o kupovini nove plastične kadice za kupanje vaše bebe.

Da li vam je zaista potrebna plastična kada za kupanje beba?

Neki roditelji odlučuju da svoju bebu kupaju u kadi u kupatilu. Drugi se odlučuju za tuširanje bebe, ali držanje bebe i stajanje pod tušem može biti izazovno i prepuno rizika. Međutim, posebno dizajnirane plastične kade za kupanje mogu biti sigurnija opcija.

Kade za bebe su napravljene imajući na umu bezbednost vaše bebe. Većina kvalitetnih kada ima površine protiv klizanja, koje pomažu da vaša beba ostane na onom mestu gde je i postavite. Pošto novorođenčad ne mogu da drže glavu gore, kade imaju posebno dizajnirano mesto za glavu, što predstavlja dodatnu pogodnost.

Iako su plastične kade za bebe sigurne za upotrebu, imajte na umu da ne bi trebalo skidati pogled sa bebe dok je kupate. Naravno, nikada ne ostavljajte bebu u kadi bez nadzora. Ovo je najvažnije za sigurnost vašeg deteta!

Udobnost vašeg deteta u toku kupanja je takođe neophodna, a plastične kade obezbeđuju upravo to. Ostavljeno im je dovoljno prostora da prskaju i igraju se, a u isto vreme budu potpuno bezbedne i ušuškane.

Lako održavanje je još jedna od prednosti korišćenja plastične kade za kupanje. Lako je mogu očistiti toplom vodom i sapunom. Na ovaj način kupanje ostaje sanitarno. A složićete se sa nama, to je od presudnog značaja za pravilno održavanje higijene.

O čemu voditi računa pri kupovini plastične kade za kupanje bebe?

Bezbednost je prvi element koji bi trebalo uzeti u obzir prilikom biranja kade za kupanje bebe. Međutim, postoji nekoliko elemenata bezbednosti o kojima bi trebalo da razmislite.

Uvek imajte na umu gde ćete koristiti kadu. Ako je koristite u kupatilu, potrebno je da je postavite na nosač, kako bi se postigla optimalna bezbednost.

Plastične kade za kupanje

Neklizajuće površine su neophodne, kako u samoj kadi, tako i spolja. Na ovaj način se osigurava da se kadica ne pomera kada je vaša beba aktivna u vodi.

Kadica od plastike za kupanje beba trebalo bi da ima glatke, zaobljene ivice, kako bi se smanjio rizik od povreda.

Jedna od prednosti upotrebe plastične kadice za kupanje beba jeste njihova prenosivost. Možete je postaviti u prostoriji u kojoj beba inače spava. Tokom zimskih meseci ovo je bolja opcija, jer okupanu bebu ne morate prenositi iz jedne prostorije u drugu.

Isto tako, plastične kade za kupanje mogu biti sjajno rešenje za sve osobe koje nemaju mnogo slobodnog prostora u domu. One su kompaktnih dimenzija, te se mogu postaviti bilo gde, a da pritom ne ometaju kretanje.

Gde pronaći najkvalitetnije plastične kade?

Ukoliko ste u potrazi za novom plastičnom kadom za kupanje vaše bebe, ne tražite dalje.

U asortimanu Pobeda Compani čeka vas najkvalitetnija kada za kupanje, koja će ispuniti sva vaša očekivanja i pretvoriti svako kupanje u radosni ritual pred spavanje.

S obzirom na to da je uz upotrebu plastične kade sigurnost vaše bebe zagarantovana, ona predstavlja najbolje rešenje za vas.

Osim toga, kod nas možete pronaći i sav ostali program za decu, kao što su adapteri za wc školjku, noše, držači četkica za zube i slično. Posetite naš web shop i pronađite najkvalitetnije proizvode za kupatilo, kuhinju i ostale prostorije u vašem domaćinstvu izrađene od vrhunske plastike!

Za više informacija o proizvodima iz ponude Pobeda Compani, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.