Kuhinjski program

Plastični program za posluženje hrane i napitaka

Plastični program za posluženje hrane i napitaka

Plastični program za posluženje hrane i napitaka idealno je rešenje tokom vrelih, letnjih dana i uživanja na terasi ili u bašti.

Dolazak letnjih dana obično znači više vremena provedenog napolju, na otvorenom i na svežem vazduhu. Letnje vreline su savršen izgovor da vreme provedete na terasi, sa svojim najbližima, porodicom i prijateljima, uživajući u omiljenim napicima i hrani. Ohlađena limunada ili omiljeni koktel poslužen na adekvatan način i uz dobro društvo može nam popraviti dan i učiniti da se osećamo odmornim i posle napornog dana na poslu.

Kako bismo mogli u potpunosti da se prepustimo ovakvom vidu uživanja, neophodno je da imamo i odgovarajući kuhinjski program za posluživanje. U te svrhe možete koristiti kvalitetan plastični program za posluženje hrane i napitaka.

U narednim redovima predstavljamo vam nekoliko plastičnih proizvoda koji su namenjeni posluživanju različitih napitaka, hrane i poslastica koje jednostavno morate imati u svom domu.

Plastični bokali za posluživanje napitaka

Sa sigurnošću možemo tvrditi da nijedno uživanje u lepom danu nije potpuno bez dobro ohlađenih napitaka, u kojima može uživati cela porodica, od najmlađih do najstarijih. Sveže ceđeni sok od voća ili limunada pretvoriće svaki dan u hedonistički raj. Kako bi ugođaj bio potpun, poslužite se kvalitetnim i moderno dizajniranim plastičnim bokalom koji dolazi sa poklopcem. Vedre boje bokala sjajan su izbor za letnje dane.

Plastični program za posluženje hrane i napitaka

S obzirom na to da se druženje u okviru porodice ili bilo koja proslava tokom leta uglavnom održava na otvorenom prostoru, bokali sa poklopcem su idealno rešenje. Osim što zadržava tečnost unutar posude, poklopac sprečava da dosadni insekti, muve i mušice upadnu unutra. Složićete se sa nama – ništa ne može toliko da pokvari ugođaj od insekata.

Još jedna od prednosti bokala od plastike koji poseduju poklopac je činjenica da ih bezbedno možete čuvati u frižideru i na ovaj način hladiti pripremljene napitke ili vodu. Stoga ne čudi ni podatak da se tokom leta ovakav tip bokala najčešće koristi.

Plastični program za posluženje hrane i napitaka – Plastične tacne za posluživanje

Osim plastičnih bokala, za savršeno letnje posluženje neophodne su nam i plastične tacne.

Obično dolaze u pravougaonom ili u obliku kvadrata. Ukrašene različitim dezenima i dizajnirane tako da su u isto vreme izdržljive, a lagane.

Savršene su za posluživanje raznih vrsta kolača i torti. Postoje i verzije plastičnih tacni koje su specijalno namenjene određenim vrstama kolača, kao što su tacne za rolat.

Isto tako, na njima možete postaviti čaše i bokal sa napitkom, kako biste ih jednostavnije poslužili gostima. Osim toga, ohlađeni napitak u bokalu može ostaviti tragove na vašem stolu, usled kondenzacije. Kako se to ne bi dogodilo, obavezno ga postavite na plastičnu tacnu za posluženje.

Posude za posluživanje grickalica za najmlađe

Naravno, ako u vašoj porodici ima dece, slane i slatke grickalice ili voće sastavni su deo svakog odmora napolju. Prema tome, vašoj kolekciji programa za posluživanje hrane i napitaka trebalo bi dodati i posebno dizajnirane posude.

Obično dolaze sa pregradom u sredini. Na ovaj način, svojim mališanima možete poslužiti više vrsta grickalica odjednom. One su pogodne za posluživanje sezonskog voća, kao veoma zdrave i nutritivno bogate užine. Posluživanje voća u estetski privlačnim posudama otvoriće njihov apetit i učiniti da zavole zdravu ishranu, bez imalo muke.

Plastični program za posluženje hrane i napitaka

Sav plastični program za posluživanje hrane i napitaka koji vam je neophodan dostupan vam je u okviru bogatog asortimana Pobeda Compani.

Kod nas ćete pronaći plastične tacne za posluživanje različitih dimenzija, oblika i dezena, kao i najkvalitetnije bokale sa poklopcem. Osim toga, u ponudi naše kompanije čeka vas veliki izbor ostalog plastičnog kuhinjskog programa, poput špatula, tanjira, posuda za led i zvona za tortu.

Za više informacija o proizvodima iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.