Program za kupatilo

Plastični program za sušenje veša

Plastični program za sušenje veša

Plastični program za sušenje veša neophodan je svakom domaćinstvu.

Pranje i sušenje veša svrstavaju se među svakodevne obaveze u bilo kom domaćinstvu. Bez obzira na to koliko članova broji vaša porodica, sasvim je izvesno da vaša veš mašina radi svakog ili svakog drugog dana. Ukoliko su tu i deca, pranje i širenje veša je još učestalije.

S obzirom na to da ovaj kućni zadatak nikome nije najomiljeniji, neophodna vam je “pomoć“ u vidu praktičnih dodataka. Tako ćete prljav veš čuvati u uspravnim plastičnim korpama za kupatilo sa poklopcem dok čeka svoj red za pranje. Na ovaj način održava se higijena u kupatilu, a neprijatni mirisi zadržavaju unutar korpe. Isto tako, kada se veš opere i bude svež, potrebna vam je veća korpa u kojoj ćete ga preneti do sušilice ili pak pomoću koje ćete ga raširiti napolju.

Dakle, plastični program za sušenje veša je neophodan kako biste efikasno i brzo obavili ovaj kućni zadatak. Kako se radi o svakodnevnoj obavezi, želite da ovaj plastični program bude kvalitetan i izdržljiv.

U narednim redovima otkrivamo vam zbog čega se nijedno domaćinstvo ne može zamisliti bez upotrebe plastičnog programa za pranje, širenje i sušenje veša.

Korpe za čist veš su plastični program za sušenje veša neophodan svakom domaćinstvu

Korpe za čist veš imaju dvostruku namenu.

Plastični program za sušenje veša

Pre svega, one se mogu koristiti za širenje i sušenje veša. Nakon pranja veša, neophodno je isti i osušiti. Kako biste mogli da raširite veš i budete efikasni u tom poslu, korpe za čist veš su savršeno rešenje.

Dolaze u pravougaonom obliku ili okruglom obliku, a mogu se pronaći i u različitim dimenzijama i zapreminama. Klasične korpe za suv veš sačinjene su od izdržljive plastike, koja je u isto vreme veoma lagana. Na kraju krajeva, želite korpu koja je laka za prenošenje, čak i onda kada u istu stavite i nekoliko kilograma sveže opranog veša.

Osim širenja veša, korpe za čist veš mogu se koristiti i za skupljanje veša nakon sušenja. Dok ne odložite složen veš u garderober, isti možete čuvati u korpi za čist veš. S obzirom na lakoću korišćenja i lagani materijal, korpa sa čistim, posloženim vešom može se prenositi iz jedne prostorije u drugu. Na taj način se slaganje veša u garderober olakšava i ubrzava.

Osim što su jednostavne i lake za prenošenje, korpe su veoma lake za održavanje. Dovoljno je da ih prebrišete krpom pre nego što ćete ih koristiti i s vremena na vreme operete vodom i sapunom.

Štipaljke i korpice za štipaljke

Ukoliko sveže opran veš širite napolju, sasvim je sigurno da će vam biti neophodne i štipaljke. Prve verzije štipaljki za sušenje veša pojavile su se pre više od jednog veka. Bile su sačinjene od dva kraka i sadržale su malu oprugu. Stiskanjem krakova opruga se savijala i omogućava otvaranje. Popuštanjem krakova opruga ih vraća u prvobitan položaj.

Savremeni modeli štipaljki obično se izrađuju od drveta i plastike. Plastika je adekvatniji materijal za izradu štipaljki koji se koriste za širenje veša na otvorenom. Razni vremenski uslovi ne utiču na njihov kvalitet. Sa druge strane, drvene verzije vremenom mogu biti oštećene od vlage i truliti. Ovo omogućava razmnožavanje bakterija i širenje neprijatnih mirisa. A složićete se sa nama, niko ne želi neprijatne mirise na sveže opranom i mirišljavom vešu.

Plastične štipaljke otporne su na vlagu i ne trule. Samim tim, one predstavljaju bolji izbor.

Plastični program za sušenje veša

U ponudi Pobeda Compani možete pronaći veliki izbor plastičnog programa za sušenje veša, kao i za organizaciju prostora i održavanje čistoće. Kod nas vas čeka i širok asortiman plastike za kuhinju, uključujući i plastične tanjire, sušilice za sudove, posude za escajg i slično.

Za više informacija o proizvodima iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.