Plastični proizvodi

Kofe za brisanje – Da u kući sve blista!

Kofe za brisanje

Kofe za brisanje neophodne su za održavanje higijene u domu.

Čišćenje kuće ili stana predstavlja naporan posao za svakog. Brz način života, previše obaveza na poslu i svakodnevna briga o deci, ne ostavljaju dovoljno vremena da se u toku radnog dana posvetimo sređivanju. Tako da nam preostaje da vikend iskoristimo za to. Što je dovoljan razlog da čišćenje mnogi ističu kao nemilu obavezu.

Problem dodatno otežava činjenica da se prašina gotovo brzinom svetlosti taloži. Taman što ste obrisali sve ukrase, usisali tepihe, sortirali predmete u police za odlaganje, iskoristili različite vrste kutija za čuvanje igračaka kako bi pospremili lom koji su ostavili za sobom mališani – i već je došlo vreme da sve to obavite ponovo.

Iako svaki deo doma zahteva posebnu pažnju, održavanje podova je pravi izazov. Ma koliko ga revnosno i uredno obavljali čini se da njihovo čišćenje nikad ne prestaje. Srećom, postoje proizvodi koji će vam olakšati čitav postupak. Pored sredstava za čišćenje, tu spadaju i odgovarajuće kofe za brisanje.

Zašto je važna upotreba kofe za brisanje?

Hteli mi to da priznamo ili ne – podovi se najbrže prljaju. Svakog dana sa cipela u hodnik ostavljamo prljavištinu i blato, na pod u trpezariji sa stola padaju mrvice. Pločice u kupatilu su mokre nakon tuširanja, dok se u kuhinji na njima vide tragovi pripreme jela.

Kofa "Brisko" 15L

S obzirom da se sa poda iz jedne prostorije nečistoća najlakše prenosi u ostale delove stana, njihovo održavanje je presudno ne samo za urednost, već i zdravlje. Posebno porodica sa malom decom, jer se ona neretko igraju na podu, pa postoji opasnost da sa prljavog poda u organizam unesu bakterije i toksične materije. Takođe, nakupljena prašina ne prija ni osetljivim osobama sklonim alergijama.

Nemojte da zaboravite da su podovi najveće i najizloženije površine u domu, pa su u današnje vreme velika pretnja za širenje korona virusa. Zato se kofe za brisanje preporučuju kao obavezni deo rutine čišćenja svakog prostora, čak i ako ih ranijih godina niste koristili.

Preporuke za upotrebu kofe za brisanje poda

Bez obzira što se kofe za brisanje koriste za različite podove, morate voditi računa o sredstvima za čišćenje.

Kofe za brisanje

Parket je najosetljiviji na kvašenje, pa nije preporučljivo često pranje. Za razliku od njega, laminat i mermerni podovi su otporniji na vlagu. Dovoljno je da u kofu sa vodom naspete namenski deterdžent za čišćenje ovih površina, dok pločice u kuhinji i kupatilu zahtevaju detaljnije ribanje.

Prednosti upotrebe plastične kofe za brisanje

Plastične kofe za brisanje su, pre svega, jednostavne za upotrebu. Kompaktna forma obezbeđuje odličnu stabilnost, dok lagani materijal ne dodaje težinu tečnosti koja je u njima. Što ih čini izuzetno pokretljivim. Zapravo, i mlađi ih mogu preneti do prostorije koja se čisti.

Ovi plastični proizvodi napravljeni su od polipropilena. U pitanju je plastika vrhunskog kvaliteta koju karakteriše visoka čvrstoća i izdržljivost, pa su kofe otporne na udarce i veliki pritisak prilikom ceđenja. Čime je zagarantovana dugotrajna upotreba.

Kofa "Brisko" 15L s umetkom

Kofe za brisanje sa i bez umetka za ceđenje možete pronaći u bogatoj ponudi Pobede Compani. Višedecenijsko iskustvo u proizvodnji i kontrola procesa izrade učinili su da naše plastične kutije, baštenske stolice, plastični program za cveće, kao i celokupni asortiman za uređenje doma postanu prepoznatljivi na tržištu.

 

Ostavite odgovor