Plastični proizvodi

Kutije za odlaganje školskog pribora – Jedan od najboljih saveznika svakog đaka i roditelja

kutija za odlaganje školskog pribora - Pobeda Compani 1

Ukoliko želite da najbolji način pomognete svom detetu oko povratka u školu i organizovanja školske opreme, onda je kutija za odlaganje školskog pribora idealno rešenje. Možda vam ovo na prvu loptu deluje čudno, ali verujte – vrlo je efektno i delotvorno rešenje.

Nakon duže pauze, izazvane korona virusom, đaci su se napokon vratili u školske klupe. Tradicionalno, gotovo da se nijedan učenik preterano ne raduje povratku u školu. Ali svi znamo da je to odlično za njih. Pored toga što ćete svoju decu makar jednom (ili deset puta) opomenuti da treba da uče, sigurno će vam se dogoditi da im kažete da srede orman, krevet, sobu, ali i školski pribor. Deca su sklona da im nered bude „prirodno stanište“, ali nemojmo im zameriti. Učenje o odgovornosti, disciplini i značaju reda u životu je proces kroz koji smo i mi sami morali da prođemo.

Pođimo od sređivanja, naizgled, sitnica. A to je školski pribor i ostala školska oprema. Kutije za odlaganje školskog pribora pomoći će na mnogostruke načine ne samo vašem detetu, već i roditeljima.

Kutija za odlaganje školskog pribora – Čisto, čistije!

Školski pribor, između ostalog, obuhvata obične olovke, patent olovke, šestare, zarezač, tempere i vodene boje, glinu i plastelin, flomastere, markere, hajlajtere, penkala i slično. U najvećem broju slučajeva roditelji, pred početak školske godine, deci kupuju pernice ili platnene futrole u ove svrhe. Neretko se desi da u rancu postoji posebna pregrada za školski pribor. Ovo je dobro, ali zašto ne i savršeno rešenje?

Tempere, flomasteri, hajlajteri i markeri su skloni da ispuštaju boju. Deca, često, ostavljaju bez ovu vrstu školskog pribora bez poklopca. Jednostavnom matematikom dolazimo do toga da se pernice često izmaste, uprljaju i postanu neugledne. Isto važi i za školski ranac, ukoliko dete bojice, penkalo ili lepkove ostavlja u njima. Sve što vama preostaje jeste da uključite veš mašinu i da se nadate da će svaka mrlja biti uklonjena.

kutija za odlaganje školskog pribora - Pobeda Compani 2

Kutije za odlaganje školskog pribora sasvim efikasno „eliminišu“ ove probleme. One (kutije) ne propuštaju boju iz tempera i penkala. Pritom, plastične kutije za odlaganje školskog pribora se veoma lako i brzo čiste – mnogo brže nego platno. Ukoliko dete kod kuće odlaže školski pribor u malo većim kutijama, recite zbogom svim mrljama i flekama na tepihu! Dve muve jednim udarcem, što bi se reklo.

Uz adekvatne kutije za školski pribor, vaše dete će postati odgovornije!

Kada bi vam neko rekao da će kutija za odlaganje školskog pribora pomoći psihičkom razvoju i odgovornosti vašeg deteta, verovatno biste bili zapanjeni na prvi pogled. Međutim, to uopšte nije daleko od istine. Naprotiv! Veliki broj dece ima običaj da, prosto, razbaca stvari i školski pribor po svojoj sobi, očekujući da će mama ili tata to srediti. Roditelji koji to i čine, prave veliku grešku, podstičući lenjost kod dece. Plastične kutije za školski pribor to iz korena menjaju.

Redovnim odlaganjem školskog pribora u adekvatne kutije, dete će se navići da bude uredno. Ne samo što će na taj način moći da organizuje svoj mali sobni kutak, već će se na mala vrata naučiti i nekoj vrsti odgovornosti. Govorimo o odgovornosti za čuvanje svojih stvari. Biti odgovoran znači da treba da budeš spreman i da određene zadatak obaviš uredno i na vreme. Kada se počne od jednostavnog „zadatka“, poput stavljanja školskog pribora na svoje mesto, onda će sve ostalo biti lakše. Sigurno vas vaše dete neće više pitati „gde sam beše ostavio/la gumicu, olovku…“.

Setite se samo one izreke „red oko tebe, red u tebi“. Isto važi i za odlaganje školskog pribora u odgovarajuće kutije. To uopšte ne moraju biti Family box-ovi, već čak i male Frigo posude u kojima, suprotno uvreženom mišljenju, ne mora samo hrana da se čuva. One su idealne za minijaturni školski program, jer u njima imate „sve u jednom“. Samo ćemo vas podsetiti da naše bake upravo u ovakvim posudama čuvaju igle, špenadle, dugmad, začine, pa i lekove.

Ne treba bežati od plastike

Kao što možemo da vidimo, kutija za odlaganje školskog pribora, iako na prvi pogled deluju kao beznačajana stvar, umnogome mogu pomoći vašem detetu. I to ne bilo koja kutija, već plastična kutija. Iako kroz brigu o okolini i svest o njenom zagađenju, poslednjih godina kruže informacije o štetnosti plastike kao materijala, treba podvući da nije svaka plastika štetna.

Pobeda Compani za izradu svojih artikala i proizvoda koristi samo najkvalitetniji polipropilen koji može da se reciklira i koji ne otpušta štetne hemikalije. Materijal koji koristimo za izradu plastičnih kutija za školski pribor je nov i ergonomičan, zahvaljujući čemu su artikli laki, tanki, dugotrajni, otporni i izdržljivi, dok su boje postojane i ravnomerne.

kutija za odlaganje školskog pribora - Pobeda Compani 3

Štaviše, palete različitih boja kutija za školski pribor savršeno su uklapaju enterijer svake dečije sobe.

I što je najvažnije, naše plastične kutije za odlaganje školskog pribora su u potpunosti bezbedne za upotrebu, ne samo za dete, već za sve članove porodice.

U tom smislu, kod nas možete pronaći Family Box-ove po svojoj meri, gde vaše dete može odlagati ne samo školski pribor, već i igračke, knjige, sveske… Nudimo vam i set najrazličitijih Frigo ovalnih posuda koje će poslužiti kao najverniji saveznik dečijeg školskog pribora.

Osluškujući vaše želje i ideje, Pobeda Compani stvara artikle i komade koji će trajati.

2 thoughts on “Kutije za odlaganje školskog pribora – Jedan od najboljih saveznika svakog đaka i roditelja

Ostavite odgovor