Plastični proizvodi

Odlaganje zimske garderobe – Praktični saveti koji će vam pomoći da organizujete svoj prostor!

Odlaganje zimske garderobe

Odlaganje zimske garderobe je neizbežan proces sa dolaskom prvih prolećnih dana.

Kako vreme bude postajalo sve toplije, sve više vas će gledati da što pre zameni zimsku odeću za svoje prolećne i letnje odevne komade.

Ako vam nedostaje plan ili prostor za odlaganje zimske garderobe. To može dovesti do neurednih ormara i fioka, pogrešno postavljenih odevnih predmeta i oštećene odeće.

Zato odvojte vreme za pravilno odlaganje zimske odeće, jer će to rezultirati praktičnijim čuvanjem odeće i organizacijom prostora, a takođe ćete produžiti životni vek svoje odeće za hladno vreme.

Odlaganje zimske garderobe – Plastična ambalaža kao najbolji izbor!

Zimsku odeću je najbolje da čuvate u zatvorenoj plastičnoj ambalaži, koja će sprečiti oštećenja vodom i druge nepredviđene okolnosti.

Razmislite o kupovini prozirnih plastičnih kutija umesto neprozirnih, jer ćete na ovaj način uvek videti gde ste tačno stavili koju odeću.

Odlaganje zimske garderobe

Plastične kutije za odlaganje odeće obezbeđuju hermetičko zatvaranje posude, koje čuva prašinu i vlagu dalje od vaših omiljenih stvari. Plastične kante za skladištenje su čvršće i mogu se slagati i eventualno transportovati sigurnije od npr. kartonskih kutija.

Spakujte odeću po kategorijama (džemperi, pantalone, bluze, zimske čarape itd.) i koristite etiketu da biste organizovali svaku kutiju sa odećom po vrstama.

Ako se nekome čini da može da bude primamljivo koristiti kartonske kutije za odlaganje  zimske odeće, znajte da to nije dobra ideja.

Naime, karton je kiseo i podložan je oštećenjima vodom. Takođe sadrži lepak i pukotine koje mogu privući insekte i štetočine. Takođe je primećeno da se mogu razviti bele ili žute mrlje na odeći koja se dugo čuva u kartonskim kutijama.

U praksi se pokazalo da je plastična ambalaža definitivno najbolji izbor za čuvanje odeće!

Odlaganje zimske garderobe – Mali trikovi koji vam puno pomažu!

Idealno bi bilo da odeću koja se mesecima čuva na jednom mestu držite u suvom, klimatizovanom okruženju sa dobrom ventilacijom. Zimsku odeću takođe treba držati dalje od izvora toplote i direktne sunčeve svetlosti.

Naravno, održavanje čistoće odeće se podrazumeva, pre nego što krenete da je odlažete.

Ako nemate puno prostora za odlaganje zimske garderobe, budite kreativni sa odlaganjem u maloj sobi. Za odeću koju treba okačiti možete koristiti pokretan stalak sa ofingerima,  i tako iskoristiti prazan zidni prostor.

Naime, okačite odeću na stalak i odložite je na prazan zid. Ukoliko vaš stalak ne sadrži kućište, slobodno ga pokrijte pamučnom čaršafom, tako da sprečite da prašina pada na vašu odeću.

Isto tako, možete da koristite police sa fiokama za pakovanje vaše odeće i njeno praktičnije organizovanje.

polica sa fiokama Pobeda Compani 2

Ne punite kutije za odlaganje zimske garderobe do tačke u kojoj stvari počnu da se “prelivaju“, posebno ako čuvate odevne predmete od prirodnih vlakana. Izvesna cirkulacija vazduha će pomoći tkaninama da malo dišu, a i nema nabora odeće.

Takođe gledajte da na dno kutije spakujete glomazniju zimsku odeću, a na površini lakše stvari.

Ne zaboravite i na odlaganje zimske obuće, pa tako uvek treba da imate i držač za čizme.

Pobeda Compani – Vaš najbolji prijatelj za organizovanje doma!

Znamo koliki izazov može biti organizacija prostora i odlaganje zimske odeće, posebno kada pokušavate da pronađete dodatni prostor i korisne savete.

Dozvolite nam da vam pomognemo da napravite više prostora u svojim ormarima i drugim delovima vašeg doma, uz pomoć naših kvalitetnih i laganih plastičnih proizvoda koji vam definitivno pomažu da zadovoljite svoje potrebe za čuvanjem odeće i organizovanjem prostora.

polica sa fiokama Pobeda Compani 3

Pobeda Compani već dugi niz godina uspešno posluje na polju neophodnih predmeta za domaćinstvo, pa tako posedujemo zaista široku lepezu plastičnih proizvoda za uređenje vašeg doma.

Kontaktirajte nas za sva dodatna pitanja i sugestije, a mi ćemo uvek nastojati da vam damo najbolji savet za vašu kupovinu.

1 thoughts on “Odlaganje zimske garderobe – Praktični saveti koji će vam pomoći da organizujete svoj prostor!

Ostavite odgovor