Plastični proizvodi

Polica sa fiokama – Organizujte stvari u svom domu na najbolji način!

polica sa fiokama Pobeda Compani 1

Polica sa fiokama pomoći će vam da sredite i organizujete svoj kućni ili kancelarijski prostor na najbolji mogući način. Njena namena i svrha zaista je višestruka i zahvaljujući njoj možete svoj dom pretvoriti u pravu oazu i raj za uživanje!

Svi mi želimo kada se vratimo sa posla, iz škole, sa fakulteta, putovanja ili slično da se osećamo komotno i nesputano u svom ličnom prostoru. Naravno, ista je želja zaposlenih i u kancelarijskom prostoru. Kada je sve organizovano kako treba i kada su sve stvari na svom mestu, onda se, narodskim rečnikom – lakše diše. Pa, ne kaže se bez razloga „mir oko tebe, mir u tebi“.

Šta ako vam kažemo da u svom domu ili na poslu apsolutno možete uživati u ekonomičnim, kvalitetnim i elegantnim rešenjima za organizaciju prostora? Recite zbogom neredu, jer su police sa fiokama rešenje za vaše probleme! Ove police predstavljaju izbor sve većeg broja ljudi. Razloga za njihovu popularnost je mnogo – cenovna pristupačnost, lagani materijal, dostupnost u različitim dimenzijama i stilovima i, naravno, velika funkcionalnost.

Polica sa fiokama – Koje su njene prednosti?

Jedno je sigurno – nikako se nećete pokajati ukoliko odlučite da svoj dom oplemenite policama (ili policom) sa fiokama.

Naime, jedna od najvećih prednosti ovog tipa polica ogleda se u njihovoj finansijskoj isplativosti, odnosno ekonomičnosti. Drugim rečima, pored toga što dolazi u različitim dimenzijama i bojama, plastična polica sa fiokama dolazi i po izrazito povoljnoj ceni na tržištu.

polica sa fiokama Pobeda Compani 2

Takođe, police sa fiokama su izuzetno praktične i pogodne za upotrebu u bilo kom delu domaćinstva ili kancelarije. Ne zauzimaju mnogo prostora, a u unutrašnjim fiokama možete odlagati i skladištiti najrazličitiji materijal. Počev od odeće i obuće, preko alata, pa sve do dokumenata. Pritom, uopšte ne morate da vodite računa da li će vremenom doći do promene oblika police, zbog stvari koje se nalaze u njima. Plastični materijal je sasvim izdržljiv i otporan.

Takođe, konkretno plastične police sa fiokama vam pružaju i jasnu preglednost stvari koje se u njima nalaze. Ovo je jedna od najvećih prednosti koja se često previđa, kada je u pitanju ovaj tip polica. Iako, naravno, fioke mogu imati pun kolorit, one takođe mogu biti i providne (bezbojne). Upravo zbog toga, vi možete videti celokupan sadržaj fioke, bez potrebe da iznova i iznova „prevrćete“ sve fioke po kući kako biste našli šrafciger, dokument ili bilo šta drugo što vam je potrebno. Sa policama od nekog drugog materijala, ovo uopšte ne bi bilo izvodljivo.

U jednoj polici sa više nivoa (i fioka) možete skladištiti i odlagati različit materijal. Recimo, u jednoj fioci može biti kućni alat, u drugoj krpice za svakodnevnu upotrebu, u trećoj delovi elektronike… One su i mobilne, te ih možete premeštati tamo gde vama najviše odgovara.

Policu sa fiokama možete iskoristiti na raznorazne načine

Polica sa fiokama, kao što možemo videti, ima cilj da vaš prostor u kući organizujete do savršenstva. Naravno, u tome vam mogu pomoći i ofingeri, pa čak i držači za čizme. No, za razliku od njih, kojima je namena na osnovu naziva sasvim jasna, policu sa fiokama zaista možete upotrebiti na najrazličitije načine.

ODLAGANJE OBIČNE ODEĆE

Ovo je gotovo najrasprostranjenija namena police sa fiokama, a ujedno i najprigodnija. Sa velikom lakoćom u fioke možete spakovati i ostaviti majice, donji veš, šortseve, košulje, dukseve, čarape i slično. Ujedno, polica štiti ove stvari od prašine, prljavštine i oštećenja.

ODLAGANJE KABASTIJE ODEĆE

Takođe, u policama sa fiokama možete odlagati i kabastije odevne predmete poput džempera, kaputa i jakni. Odeću od pamuka ne treba da odlažete u bilo koju kutiju. Plastična polica sa fiokama osigurava da će tkanina biti zaštićena od vlage i prašine.

polica sa fiokama Pobeda Compani 3

ORGANIZACIJA DOKUMENATA

Kao što smo napomenuli, ove police ne morate nužno samo upotrebljavati kod kuće. Naprotiv. One nalaze svoju idealnu namenu i u kancelarijskom prostoru, gde možete organizovati i čuvate sve poslovne dokumente i papirologiju.

ODLAGANJE PAPIRA, ALATA MATERIJALA ZA KANCELARIJSKI RAD 

Međutim, pored dokumenata i fascikli, u fiokama možete odlagati u sav drugi papirni materijal (sveske, knjige, blokove, rokovnike…). Ujedno, tu možete čuvati i neophodan kancelarijski pribor (koji verovatno već imate kod kuće). Govorimo o skalpelima, selotejpovima, digitronima, olovkama, gumicama, makazicama, školskom priboru i slično.

Takođe, police sa fiokama možete iskoristiti sa odlaganje neophodnog kućnog alata.

ODLAGANJE OBUĆE, KOZMETIKE I KUPATILSKE ORPEME

Pored odeće, polica sa fiokama može da vam posluži za odlaganje obuće. U fioke komotno staju patike, cipele, papuče, klompe i drugo. Ujedno, ovde možete odlagati i rukavice, šalove, šešire, kačkete, kape, delove nakita. Dečije igračke možete odložiti ovde, a možete ih čuvati i u posebno dizajniranoj kutiji za igračke.

Nemojte se libiti da ostavljate i toaletnu potrepštinu u ove fioke, poput losiona, šampona, sredstava za umivanje i skidanje šminke, hidratantnih krema i slično.

ODLAGANJE KUHINJSKIH ELEMENATA 

Na kraju krajeva, plastične police sa fiokama su odlična i višenamenska opcija za odlaganje kuhinjskih predmeta, poput posuđa ili escajga. One pružaju sasvim dovoljno prostra za različite kuhinjske elemente. Naravno, ovde možete odlagati i začine, grickalice…

Ovo smo naveli samo kao neke od uobičajenih primera korišćenja polica. Naravno, vi možete ove police koristiti i u drugačije namene, u zavisnosti od vaših potreba. Svestranost polica sa fiokama njihova je najveća prednost!

Zašto baš plastična polica sa fiokama treba da bude vaš izbor?

Na kraju krajeva, police sa fiokama svakom domaćinstvu ili kancelariji daju i na estetskom značaju, budući da dolaze u najrazličitijim bojama i oblicima. Ukoliko ste doneli odluku da polica sa fiokama bude deo vašeg doma, onda neka vaš izbor budu plastične police.

  • Izuzetno su stabilne i otporne na koroziju. Ujedno, dizajnirane su tako da budu nereaktivne na bilo kakvu hemijsku izloženost;
  • Plastične police sa fiokama su otporne na rđu, za razliku od nekih drugih materijala. Nijedan deo ovih polica nije napravljen od metala, što znači da su ove police izdržljive i dugotrajne;
  • Ove police apsolutno štite sav sadržaj u njenim fiokama od vlažnosti, jer su otporne na vlagu. Možete održavati odgovarajući nivo vlažnosti ovih polica (spolja i unutra), bez bilo kakvog uticaja na materijal;
  • Praktične su i pogodne za područja koja zahtevaju izvestan nivo sterilizacije. To znači da su ove police idealne za laboratorije i hirurške sale;
  • Plastični materijal je izuzetno lagan, što znači da se ove police lako premeštaju sa jednog na drugo mesto;
  • Plastična polica sa fiokama je i veoma izdržljiva, odnosno nudi veliku strukurnu čvrstoću. Drugim rečima, možete u njima odložiti i neki teži materijal, bez bojazni od pucanja;
  • Budući da se polietilen lako može reciklirati, ove police ne utiču štetno na vaš životni prostor i sredinu.

Pobeda Compani – Za efikasnu organizaciju prostora u kući! 

Kao što možemo da zaključimo, police sa fiokama su vaš odan saveznik po pitanju efektne, brze i smele organizacije ličnog prostora. Njihovih prednosti je mnogo, dok je njihova adaptibilnost zaista nenadmašna.

Ukoliko želite da nabavite najsavremenije i najkvalitetnije police sa fiokama, koje će perfektno odgovarati enterijeru vašeg doma ili kancelarijskog prostora, onda je Pobeda Compani jedina prava adresa za vas. Uspešno poslujući kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu već četvrtu deceniju zaredom, naše plastične police sa fiokama našle su svoj put do mnogih domaćinstava i kancelarija.

Kod nas možete pronaći police različitih dimenzija, boja i oblika: ovalne police, četvrtaste rešetkaste police, a tu su i jedinstvene „UNA“ police sa fiokama sa različitim nivoima za fioke.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pobeda Compani (@pobedacompani)

Treba napomenuti da su one u potpunosti bezbedne za upotrebu, budući da ne otpuštaju bilo kakve štetne toksine ili hemikalije. Boje na policama su ravnomerne i postojane, dok je materijal ergonomičan, izdržljiv, otporan i reciklibilan. Sve naše police sa fiokama podležu redovnom testiranju, kako bi se osigurala njihova ispravnost i sigurnost.

Neka vaš lični prostor krasi komfor u svakom trenutku. Neka vaš dom odiše jednostavnošću, mirom i uređenošću. Pobeda Compani će vam u tome sigurno pomoći.

1 thoughts on “Polica sa fiokama – Organizujte stvari u svom domu na najbolji način!

Ostavite odgovor