Plastični proizvodi

Plastične kutije za skladištenje

Plastične kutije za skladištenje

Plastične kutije za skladištenje su jedan od najupotrebljavanijih proizvoda od plastike.

Iako pri njihovom pomenu prva pomisao jeste upotreba u domu, zapravo, kutije za skladištenje stvari čine osnovu za organizovanje u kompanijama. Razlog za to leži u činjenici da više od trećine dana zaposleni provedu na radnom mestu, te ne čudi što su kancelarije odavno prestale da budu samo prostor u kome obavljamo zadatke. U njima se rađaju nove poslovne ideje, ostvaruju nove saradnje, postižu uspesi, pa i sklapaju prijateljstva.

Imajući ovo u vidu veoma je važno da vaša kancelarija bude uredna. Pored izbora odgovarajućeg kancelarijskog nameštaja i opreme, neophodno i redovno čišćenje, kao i dobra organizacija. U tome vam mogu pomoći plastične kutije za skladištenje.

Koje su prednosti plastičnih kutija u poslovnom svetu?

Bez obzira da li radite u prostranoj kancelariji ili je vaše radno mesto male kvadrature svaki centimetar mora biti pravilno iskorišćen. Zbog toga je upotreba plastične kutije za skladištenje neophodna kako biste imali dovoljno mesta za sav potreban kancelarijski materijal. Istraživanja pokazuju da one mogu da uštede na prostoru i do 76 odsto u odnosu na kancelarije koje ne koriste ovaj vid skladištenja stvari.

Plastične kutije za skladištenje

Plastične kutije utiču i na produktivnost zaposlenih. Naime, dobro organizovan radni prostor pruža preglednost, te neće biti zastoja u obavljanju poslovnih zadataka. Dodatnu olakšicu mogu vam doneti nalepnice tako da ćete tačno znati šta se nalazi u kojoj kutiji. Ova prednost je posebno značajna kod višegodišnjeg arhiviranja, kao i pri čuvanju artikala u magacinima, jer pomaže zaposlenima da efikasno upravljaju zalihama.

Plastične kutije za skladištenje obezbeđuju dugotrajnu upotrebu

Kutije od plastike namenjene za odlaganja stvari prave se od kvalitetne, izdržljive plastike. Čak i nakon više godina korišćenja ona neće promeniti svoja svojstva. Dok izuzetna otpornost materijala čuva kutije od lomljenja, pa i deformisanosti pri izlaganju sunčavim zracima ili vlažnosti. Zahvaljujući ovim svojstvima ne morate brinuti da li će se predmeti u njima oštetiti.

Za razliku od drvenih i metalnih, plastične kutije ne rđaju, ne korodiraju, niti su osetljive da žižak i druge insekte koji napaju drvo.

Napravljene su od polipropilena, tj. plastike koja ne sadrži BPA ili bilo koja štetna jedinjenja. Što znači da njihova upotreba ne narušava zdravlje čoveka. Takođe, ova vrsta plastike ima reciklirajući moć, pa možemo slobodno da kažemo da plastični proizvodi napravljeni od polipropilena, uključujući i kutije za skladištenje, čuvaju prirodnu sredinu.

Plastične kutije za skladištenje su lake za održavanje

U poređenju sa drvenim i metalnim, plastične kutije za skladištenje se lako čiste. Dovoljno ih je oprati vodom i prebrisati suvom krpom. S obzirom da su lagane forme, olakšano je i premeštanje sa jednog mesta na drugo.

Plastične kutije za skladištenje

Raznovrsnost je još jedna prednost ovih kutija. One dolaze u različitim dimenzijama, mogućnostima zatvaranja, pa i bojama, te ćete sigurno pronaći one koje odgovaraju vašem poslovanju.

Svakako, ne treba zaboraviti ni podatak da su jeftinije od drugih, što dugoročno gledano predstavlja dobru investiciju.

Plastične kutije za skladištenje različitih veličina možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.