Baštenski program

Plastični program za baštu

Plastični program za baštu

Plastični program za baštu neophodan je pratilac leta.

Sigurni smo da je svako sa nestrpljenjem čekao dolazak toplih dana. Nakon tmurne zime, sa prvim zracima sunca mnogi su požurili da slobodne trenutke provedu u svojoj bašti. Počev od ispijanja prve jutarnje kafe uz cvrkut ptica, preko popodnevnog odmora na ljuljašci, pa do druženja sa porodicom i prijateljima u večernjim časovima – prijatni ambijent bašte čini idealni beg od gradske buke i vreline asfalta.

Da biste u potpunosti uživali u svojoj oazi mira morate i ovom prostoru da posvetite pažnju. Nažalost, uređenje bašte je često poslednje o čemu vodimo računa, dok se orijentišemo na enterijer kuće. Što je velika greška, naročito u letnjim mesecima. Nemojte da zaboravite da je ovaj deo vašeg doma prvo što će gosti ugledati pri poseti. Zato vam Pobeda Compani otkriva plastični program za baštu koji će vam pomoći da stvorite zadivljući efekat.

Saksije od plastike su glavni dekor svake bašte

Cveće je obavezni detalj u vrtu. Njegov opijajući miris budi sva naša čula, dok očaravajuća lepota privlači poglede i slučajnih prolaznika.

Međutim, mnogi pri pomenu gajenja cveća u bašti pomisle na leje sa ružama, lalama, hortenzijama, narcisima, hrizantemama… Iako svaki od njih svojom nežnim formom krasi vrt, ne treba nikako zanemariti značaj saksijskog cveća. Upravo ovo cveće upotpunjuje dvorište, čineći svaki deo privlačnijim.

Plasticni program za bastu

Imajući ovo u vidu ne čudi što su saksije i žardinjere glavni plastični program za baštu. Dolaze u različitim oblicima, veličinama i bojama, te ćete vrlo lako pronaći modele koji odgovaraju vašem eksterijeru. Kao posebni dodatak tu su viseće saksije koje vam omogućavaju da cvetni ukras postavite bilo gde – od ograde, pa do debljih grana drveća.

Ukoliko želite da unesete posebni šarm iskoristite plastične merdevine za cveće. Zahvaljujući njima vaše puzavice poprimiće skladni oblik. Uz malo truda i mašte možete dati ovom cveću atraktivniji, originalni izgled.

Plastični alat za baštu

Baštovanstvo je mnogo više od obične sadnje cveća. Ono je svojevrsni hobi koji pruža neverovatni benefit po zdravlje čoveka.

Kako vam je za pravilno gajenje biljaka neophodan odgovarajući alat, na spisak plastičnog programa za baštu dodajte i sadiljku za cveće. Baš kao što naziv kaže ovaj pribor je namenjen za pravljenje rupa za sadnice i seme.

Sadiljka za cveće je dizajnirana tako da podseća na štap malih dimenzija sa zašiljenim vrhom, dok se na gornjem kraju nalazi drška, najčešće blago povijena ili u obliku slova T. Na taj način je omogućeno lako držanje. Samim tim i efikasno obavljanje rada u bašti.

Stolice kao plastični program za baštu

Pored cveća, uživanje u bašti ne možemo da zamislimo bez baštenskog nameštaja. Plastične stolice čine njegov glavni deo.

Izrađene su od čvrste plastike čime je zagarantova višegodišnja upotreba. Čak i dugotrajno izlaganje kiši, suncu i drugim nepogodama neće narušiti njihovu lepotu. To znači da ne morate da brinite da li će boja sa njih početi da se ljušti ili da li će se oblik deformisati što je čest slučaj kod drvenih vrsta.

Plasticni program za bastu

Bez obzira na izuzetnu otpornost, veoma su lagane, te ih svako bez ikakvih napora može preneti. Čak i deca mogu nesmetano da ih koriste, jer ne postoji opasnost da će se pri nošenju povrediti.

Raznovrsni plastični program za baštu možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.