Kuhinjski program

Plastične kutlače za vaš dom

Plastične kutlače za vaš dom

Plastične kutlače za vaš dom predstavljaju fantastično rešenje.

Kutlača se može opisati kao duboka kašika sa dugom drškom, koja služi za serviranje tečne hrane, poput supa, paprikaša i čorbica.

U većini domaćinstava se za dugotrajnu upotrebu koriste plastične ili metalne kutlače. Mogu se pronaći i kutlače od aluminijuma, drveta i sličnih materijala, bezbednih za rukovanje za hranom.

Ovaj deo escajga smatra se veoma važnim, jer bez kutlače ne bismo mogli na adekvatan način da sipamo tečnu hranu. Supa, čorba, gulaš ili paprikaš je nezamislivo servirati bez kutlače. I određene vrste potaža, soseva i preliva sipaju se u tanjir uz pomoć kutlače. Ukoliko ne koristimo kutlaču, rizik od prosipanja hrane po stolu se udvostručuje.

S obzirom na njenu važnost, ne čudi ni podatak da upravo ovaj deo escajga spada među najvažniji. Stoga vam u narednim redovima predstavljamo neke od prednosti upotrebe plastičnih kutlača.

Plastične kutlače su ekonomski isplativ izbor

Jedna od najvećih prednosti upotrebe plastičnih kutlača u odnosu na metalne ili čak drvene jeste njihova ekonomska isplativost.

Plastične kutlače za vaš dom su daleko povoljnije od gore navedenih, te neće oštetiti vaš mesečni budžet.

Njihova isplativost ogleda se i u činjenici da će uz pravilno održavanje ove kutlače trajati veoma dugo. Odnos cene i kvaliteta je, stoga, zaista fenomenalan.

Plastične kutlače podrazumevaju ručno pranje blagim deterdžentom za sudove i toplom vodom. Ostavite ih da se potpuno osuše na neupijajućoj podlozi, pre nego što je odložite u fioku sa escajgom. Na ovaj način, održavate higijenu na adekvatnom nivou.

Plastične kutlače za vaš dom su lagane

Za razliku od klasičnih kutlača, plastične verzije su daleko laganije. Dakle, mogu ih upotrebljavati gotovo svi. Od najstarijeg do najmlađeg uzrasta.

S obzirom na laganu težinu, plastične kutlače možete poneti svuda sa sobom. Bez obzira na to gde se nalazili, one mogu biti odličan dodatak vašoj avanturi. Tako ih možete poneti na branč sa porodicom ili ukusni roštilj sa prijateljima. Iskoristite ih kako biste prelili meso sa roštilja jedinstvenim prelivom, koji će mu doneti dodatnu aromu i obogatiti ukus.

Plastične kutlače za vaš dom

Kutlače od plastike su sjajan izbor za učenje dece korišćenju escajga. Metalne kutlače su veoma teške za rukovanje, kada su mališani u pitanju. Za razliku od njih, plastične verzije su lagane i veoma jednostavne za upotrebu. Obično su i manjih dimenzija od metalnih kutlača, što ih čini fantastičnim za decu. I najvažnije od svega, plastične kutlače se ne zagrevaju istom brzinom kao metalne. Njihova drška će, u većini slučajeva, ostati hladna na dodir. Samim tim, sigurniji su izbor za decu.

Plastične kutlače za vaš dom i gde ih možete pronaći

Ukoliko ste u potrazi za novim, kvalitetnim plastičnim kutlačama za vaš dom, na pravom ste mestu.

U okviru ponude prodavnice Pobeda Compani možete pronaći najkvalitetnije kutlače sačinjene od plastike bezbedne za upotrebu u domaćinstvima. Svi proizvodi iz naše ponude su BPA free, odnosno bez bisfenola A. Ova supstanca može naškoditi ljudskom zdravlju, a naročito kada se nalazi u plastičnim proizvodima za kuhinju i boravak oko hrane.

Stoga, važno je birati samo kvalitetan plastični program za domaćinstvo, koji će vašem domu služiti dugi niz godina, bez straha da će vaše zdravlje biti narušeno. Takvi su upravo proizvodi iz ponude Pobeda Compani.

Osim plastičnih kutlača, u našem asortimanu možete pronaći i ostali plastični program za kuhinju, kao što su zvona za tortu, mreže za sudoperu, tacne i tanjiri i slično. Kod nas ćete pronaći i sav plastični program za kupatilo, uključujući i korpe za čist i prljav veš, kao i otvorene i zatvorene plastične police. U našoj ponudi čeka vas i baštenski program, kao i program za kućne ljubimce.

Za više informacija o proizvodima iz ponude Pobeda Compani, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.