Oprema za kućne ljubimce

Plastični toalet za mačke

Plastični toalet za mačke

Plastični toalet za mačke je obavezni deo svakog doma u kome su one kućni ljubimci.

Život sa kućnim ljubimcem je ispunjen radošću, zabavom i najvećim emocijama. Iako mnogi smatraju da jedino psi mogu da pruže vlasnicima beskrajnu ljubav, zapravo, su mačke nežna bića koja osećaju patnju, tugu i bol svojih vlasnika.

Nema ništa umirujuće od maženja mačke. Sam dodir mekanog krzna oteraće stres i učiniti da zaboravite loš dan, dok tihi zvuk predenja ima moć da ublaži svaki bol i donose osmeh na lice.

Plastični toalet za mačke

Međutim, da bi vaš krzeni ljubimac imao bezbrižan život neophodno je da svoj dom obezbedite određenim predmetima za njegovu svakodnevnu upotrebu. Pored posuda za hranu i vodu, najvažniji plastični program za ljubimce čine i toaleti. U pitanju su plastični proizvodi specijalno dizajnirani tako da u posip koji je u njima mačke vrše nuždu.

S obzirom da danas na tržištu postoje različite vrste, Pobeda Compani vam otkriva zašto je plastični toalet sa otvorom na vrhu najbolje rešenje ne samo za vašu mačku, već i vas.

Plastični toalet za mačke sa otvorom na vrhu održava prostor čistim

Bez obzira što većina vlasnika plastični toalet za mačke drži na terasi ili u kupatilu, nered sa posipom se ne može izbeći. Mačke instiktivno kopaju po posipu pre nužde, a zatim zatrpavaju. Zbog toga nije redak slučaj da se prašina i sitni komadi posipa “zalepe” za njihovo krzno i šape. Kretanjem iz sobe u sobu postoji velika verovatnoća da će ova prljavština završiti na nameštaju.

Đubrovnik i metla, tj. redovno čišćenje odmah nakon što je vaš ljubimac koristio svoj toalet, mogu donekle da spreče širenje prljavštine. Ipak, bolje i sigurnije rešenje za ovaj problem jeste toalet sa otvorom na vrhu. Njegovom upotrebom mačka ne dolazi u direktni kontakt sa posipom, te sitne čestice ostaju zatvorene unutra.

Sprečavanje širenja neprijatnih mirisa

Za razliku od otvorenog toaleta sa okvirom, model sa otvorom na vrhu ima poklopac. Na taj način je obezbeđeno zadržavanje neprijatnih mirisa.

Plastični toalet za mačke

Prednost ovog dizajna je veća i u odnosu na zatvorene verzije. Razlog leži u činjenici da kroz njihova pokretna vratanca cirkuliše vazduh, pa mirisi mogu lako da se prošire kroz dom.

Plastični toalet za mačke sa otvorom na vrhu je idealan ukoliko čuvate i pse. Zahvaljujući takvom dizajnu onemogućeno je da pas njuška po posipu. Samim tim je eliminisan rizik od infekcija, stomačnih tegoba i drugih zdravstvenih problema kod psa.

Plastični toalet za mačke je funkcionalan

Toalet za mačke sa otvorom na vrhu napravljen je od čvrste plastike, otporne na oštećenja. Time je zagarantovana ne samo stabilnost, već i dugotrajna upotreba.

Može se pohvaliti i praktičnošću. Lagane je forme, te ga možete jednostavno pomeriti prilikom čišćenja ili ako želite da ga premestite na drugo mesto. Jednostavan je i za održavanje. Dovoljno je da skinete poklopac i operete ga pod vodom, dok posip možete nasuti i kroz otvor.

Plastični toalet za mačke,  posude za pse i mačke, kao i ceo program za ljubimce možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.