Plastični proizvodi

Kutije za šrafove – Zašto su potrebne svakom domu?

Kutije za šrafove olakšaće obavljanje svih majstorskih poslova.

Sigurni smo da ste makar jednom u životu došli u situaciju da želite da namontirate novu policu ili, možda, da promenite kvaku na vratima, ali niste mogli da pronađete odgovarajuće šrafove. Ovaj problem proizilazi iz činjenice da mnogi pažnju posvećuju samo odabiru kvalitetnog alata, dok zanemaraju značaj njegove organizacije.

Iako su garaže najčešće mesta gde vlasnici čuvaju alat, pravilno odlaganje je ključno za efikasnost “uradi sam” posla. Posebno kada su u pitanju šrafovi. S obzirom da dolaze u različitim vrstama i dimenzijama neophodno je da budu sortirani kako ne biste gubili vreme u potrazi. U tome vam mogu pomoću kutije za šrafove.

Zašto su kutije za šrafove potrebne svakom domu?

Kutije za šrafove, pre svega, omogućavaju lakše obavljanje poslova. Zahvaljujući dobroj organizovanosti šrafova u njima izbeći ćete neprijatnost traženja i premeštanje alata po garaži, pa i nervozu što ne znate gde ste ostavili šrafove koji su vam potrebni.

Kutije za šrafove

S obzirom da poboljšavaju dostupnost šrafova u trenutku kada su vam potrebni skraćuju i vreme obavljanja posla. Umesto da tražite potreban šraf, svoju energiju usmerićete na zadatak, pa možemo slobodno da kažemo da kutije za šrafove indirektno utiče na produktivnost.

Pored preglednosti, kutije za šrafove imaju i zaštitnu ulogu. One čuvaju šrafove od prašine, prljavštine, kao i masti i rđe. Samim tim štede vaš novac od neplaniranih troškova za kupovinu novih, jer ste postojeće zagubili u garaži ili su neupotrebljeni.

Ma koliko garaža bila prostrana, poželjno je da svaki njen kutak dobro iskoristite. Što je još jedan razlog da svoje šrafove odložite u kutije.

Dodatna prednost ogleda se u mogućnosti prenošenja. Ukoliko je potrebno radove izvesti van kuće, ove svojevrsne organajzere možete poneti sa sobom, jer ne zauzimaju puno mesta.

Kako izabrati kutije za šrafove?

Organizacija šrafova je mnogo više od odvajanja i stavljanja u kutiju. Pre nego što krenete da šrafove slažete morate da pronađete ogovarajuće kutije.

Kutije za šrafove

Prvi korak u odabiru jeste određivanje dimenzija kutija. Da biste bili sigurni da one neće zauzimati puno mesta izmerite prostor gde ste nameravali da ih držite.

Kutije za šrafove su dostupne u različitim oblicima, te je važno da razmislite kakav dizajn želite. Stručnjaci savetuju da obavezno izaberete model sa poklopcem. U protivnom vaši šrafovi neće biti zaštićeni od prljavštine, a postoji i opasnost od rasipanja u slučaju da kutiju oborite. Takođe, preporučljivo je da kutija bude providna ili, bar, njen poklopac kako biste lako mogli da vidite koji se šrafovi nalaze unutra.

Zašto su plastične kutije najbolji izbor?

Plastični proizvodi su odavno zamenili druge materijale u mnogim oblastima života, uključujući i kutije za skladištenje stvari.

Izrađene su od kvalitetne, čvrste plastike tako da mogu da izrže čak i ekstremne spoljašnje uslove. Na taj način zagarantovana je dugogodišnja upotreba.

Za razliku drvenih verzija one neće istruleti, niti će ih uhvatiti rđa što je čest slučaj kod limenih. Ujedno, znatno su lakše od kutija napravljenih od drugih materijala.

Kutije za šrafove

Kutije za šrafove možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani. Ovde vas čeka i kuhinjski plastični program, proizvodi za održavanje čistoće, sve od plastike za vašu baštu, kao i plastični program za kućne ljubimce.