Oprema za kućne ljubimce

Plastični program za kućne ljubimce

Plastični program za kućne ljubimce

Plastični program za kućne ljubimce je neophodan za kvalitetnu ishranu.

Jevrejski filozof Martin Buber bio je u pravu kada je izjavio da: “oči životinje imaju moć da govore sjajnim jezikom”. Dovoljno je da pogledate oči pune poštovanja svog ljubimca u koje je sadržana sva ljubav prema vama.

Bez obzira da li ste ljubitelj pasa ili radije birate mačke u jednom će se svi složiti – nema boljeg društva od kućnih ljubimaca. Oni su u svakom trenutku tu za nas, nastojeći da nas učine srećnim. Njihovo veselo mahanje repom i nežni zvuk predenja otereće tugu, a na lice izmamiti osmeh.

Šetnja sa njima ili maženje deluje poput prave antistres terapije, tako da ćemo u trenu zaboraviti svu nervozu i loše stvari kojima smo bili okruženi u toku dana.

Da bi vaši krzneni članovi porodice imali sve što im je potrebno Pobeda Compani vam predstavlja plastični program za kućne ljubimce.

Posude za pse i mačke njihov su pribor za jelo

Kao vlasnici kućnih ljubimaca trudimo se da im obezbedimo kvalitet život, uključujući pažnju, brigu za njihovo zdravlje, ali i igračke, odeću i opremu za spavanje. Međutim, kada je u pitanju izbor odgovarajućih posuda za hranu i vodu, često ne razmišljamo dalje od atraktivnog dizajna koji nam svojim zanimljivim printom i jarkim bojama privlači pažnju.

Plastične posude za kućne ljubimce

Imajte u vidu da su posude za pse i mačke poput tanjira i escajga za vas. Zato je veoma važno da odaberete adekvatne kako bi obrok za vašeg ljubimca bio ne samo prijatan, već i zdrav i bezbedan.

Plastični program za kućne ljubimce u skladu je sa njihovim navikama

Da li ste znali da su kućni ljubimci često izbirljivi ne samo po pitanju hrane, već i posude iz koje jedu, pa pre nego što krenete u potragu za pravom morate uzeti u obzir niz faktora. Posuda za hranu i vodu treba da odgovara starosti ljubimca, njegovoj veličini, zdravstvenom zdravlju, ali nivou aktivnosti i karakteru.

Da biste znali koje će odgovarati vašem ljubimcu obratite pažnju na njegove prehrambene navike. Ako neprestano prevrće svoje jelo da bi došao do hrane, činija mu je možda premala. Ako se mora kretati da bi našao hranu, možda je prevelika.

Činija za kućne ljubimce, dupla GATTO L, 2x0.6L

Druga važna karakteristika jeste stabilnost. Preporučljivo je kupujete posude koje imaju takvu strukturu da ne klize po površini. Na taj način olakšaćete svojoj kuci ili maci da jede. Ujedno, izbeći ćete stalno čišćenje prosute hrane sa poda.

Stručnjaci savetuju da nikako u istu posudu servirate vodu i jelo. Vašem ljubimcu su potrebne najmanje 2 činijce, a možete izabrati i model 2 u 1 koji je jednostavniji za održavanje.

Da li je plastični program za kućne ljubimce siguran?

Iako su plastični proizvodi za mnoge asocijacija za nekvalitetne i opasne, posude za kućne ljubimce ne štete njihovom zdravlju. Razlog za to se krije u činjenici da su izrađene od specijalne visokokvalitetne vrste plastike – polipropilena.

Ovaj organski, ugljovodinični polimer odlikuje visoka izdržljivost, čime je zagarantovana dugotrajna upotreba. Takođe, krasi ga izuzetna otpornost na toplotu, pa posude svog ljubimca možete bez ikakvih problema prati i u mašini za sudove.

Plastične posude za kućne ljubimce

Podarite svom ljubimcu najbolju opremu, izaberite Pobeda Compani plastični program. U našoj bogatoj ponudi čekaju vas i plastične kutije za čuvanje hrane, police za odlaganje stvari, kao i oprema za baštu.

 

 

Ostavite odgovor