Baštenski program

Uređenje bašte – Za vrt kao iz bajke uz naš baštenski program!

Baštenski program

Uređenje bašte predstavlja jedan od najlepših hobija. U njemu uživaju podjednako i žene i muškarci širom sveta. Ne samo da vam donosi bajkoviti rezultat, već vas oslobađa stresa i čini srećnim i zadovoljnim.

Bašte ispunjene mirisnim cvećem i prijatnim zelenilom savršeni su beg od brzog životnog tempa i stresa kojim smo svakodnevno izloženi. U cvetnoj oazi jutarnja kafa ima bolji ukus, dok opojni miris koji se širi svuda uonakolo deluje poput prave aroma terapije. I druženja sa porodicom i prijateljima imaju posebnu draž u prijatnoj atmosferi bašte, te ne čudi što smeh i zabava često traju do zore.

Baštenske stolice pobeda compani

Da biste mogli u potpunosti da uživate morate izdvojiti malo vremena za uređenje bašte. Oprema za baštu oživeće živu ogradu i dekorativni kamen, a baštenske stolice i stolovi pružiće potrebni komfor. Ipak, glavnu ulogu ima cveće. Zato vam Pobeda Compani daje savete kako da svoju baštu pretvorite u cvetni vrt od kog zastaje dah.

Ko kaže da se saksije za cveće ne mogu naći u dvorištu?

Iako su saksije mnogima asocijacija za dekorisanje enterija, zapravo su odlično sredstvo za uređenje bašte. Zahvaljujući različitim oblicima, veličinama i bojama možete ispuniti svaki kutak svog dvorišta. Tako, na primer, saksije sa geranijumom i ljubičicama predstavljaju savršeni ukras baštenskoj garnituri.

Velike saksije ispunjene raznovrsnim sukulentima idealne su za kamene staze, mada se mogu naći i uz fontane i male ribnjake.

Nemojte da zaboravite da deo vaše bašte čini i fasada kuće. Zato iskoristite žardinjere za cveće kako biste prozorima dali dodatni šarm. Dovoljno je da u njih posadite ljiljan, lavandu, petuniju i muškatle, pa zadivljujući pogledi slučajnih prolaznika sigurno neće izostati.

Ukoliko želite da odete korak dalje u uređenju možete izabrati saksije prema godišnjem dobu. Odnosno, za proleće i leto iznesite zelene, žute i pink, dok u jesen ispunite baštu saksijama crvenih i narandžastih nijansi.

Duplirajte cvetno zadovoljstvo

Ukoliko je vaš baštenski prostor mali, ne očajavajte. Tu su viseće saksije koje će uneti dodatnu dozu lepote u čitav ambijent. Namenjene su, pre svega, za biljke koje rastu kaskadno, ali se mogu koristiti i za klasične, pa i grmolike vrste, dok su merdevine za cveće idealne za puzavice.

Plastične saksije

Počev od trema, preko ograde, pa do grana drveća – viseće saksije možete postaviti bilo gde. S obzirom da se lako pomeraju, kad god poželite imaćete novu dekoraciju u svojoj bašti.

Merdevine za cveće najjednostavniji su način da razbijete “monotoniju” travnatih delova dvorišta.

Sve od plastike za vašu baštu pronaći ćete u Pobeda Compani

“Zasaditi baštu znači verovati u budućnost”, izjavila je pre više decenija čuvena glumica Odri Hepbern, a Pobeda Compani vam u tome može pomoći.

Baštenski program

U bogatom asortimanu čekaju vas različite saksije, žardinjere i merdevine za cveće napravljene od plastike najvišeg kvaliteta. Otpornost na hemikalije i mehaničke uticaje, čvrstina i izdržljivost garantuju da ćete ih koristiti dugi niz godina, bez obzira na spoljašnju temperaturu i vremenske prilike.

Za uređenje bašte iskoristite Pobeda Compani sadiljku za cveće.

 

Ostavite odgovor