Program za kupatilo

Zašto birati police sa fiokama za kupatilo?

Plastične police sa fiokama

Plastične police sa fiokama predstavljaju sjajan izbor za vaše kupatilo ili prostoriju za odlaganje stvari.

Bilo da se radi o zatvorenim ili otvorenim policama za kupatilo, one sa sobom donose velike prednosti. Mogu učiniti da vaše kupatilo izgleda prostorno i veliko, bez obzira na stvarne dimenzije. Osim toga, u estetskom smislu, one mogu stvoriti ambijent o kakvom ste oduvek sanjali i maštali. Osnovna prednost je, svakako, mogućnost skladištenja velikog broja stvari.

U narednim redovima otkrivamo vam neke od prednosti posedovanja police sa fiokama u vašem kupatilu.

Plastične police sa fiokama kreiraju dodatni prostor u kupatilu

Jedna od glavnih prednosti kupatilskih polica je ta što pružaju beskrajne opcije i kreiraju dodatni prostor za skladištenje.

Plastične police sa fiokama

U njima možete držati čiste peškire, garderobu, ali i stvari koje ne želite nužno na vidnom mestu u toaletu. Takve stvari su rolne toalet papira, paste za zube ili lične stvari. Štaviše, one vam omogućavaju da oplemenite prostor kupatila i dodate mu lični pečat.

Na raspolaganju su vam razne varijacije zatvorenih kupatilskih polica. Tako možete pronaći one sa svega tri fioke, u kojima možete čuvati stvari poput svakodnevne šminke ili proizvoda koje koristite za negu lica i tela. Osim toga, na domaćem tržištu možete pronaći i veće police sa pet fioka u različitim bojama.

Estetski efekat koje pružaju police sa fiokama

Zbog svog elegantnog izgleda i veličine, police za kupatilo će stvoriti izrazitu i jedinstvenu “auru“ bez obzira na stil koji odaberete. U zavisnosti od vašeg ukusa, možete odabrati tradicionalne ili modernije police sa fiokama za kupatilo. Ključna tačka ovde je stil vašeg kupatila. U zavisnosti od boja koje preovladavaju u vašem prostoru za opuštanje i održavanje higijene, birajte i boju ili stil polica.

Police sa glatkim ivicama i svetlim bojama stvaraju klasičan osećaj, dok one sa oštrim ivicama i tamnim bojama, kao što su tamno siva ili crna, stvaraju minimalistički i moderan osećaj. Vodite računa da će vaš izbor imati uticaja na celokupan ambijent kupatila.

Lake su za održavanje

Održavanje higijene u kupatilu je veoma važno. Upravo ova prostorija je veoma sklona nakupljanju prljavštine i prašine.

Lako čišćenje plastičnih polica je možda i najveća prednost. Dovoljno je da vaše police prebrišete jednom nedeljno i nanesete adekvatno sredstvo za čišćenje, kako biste ih sačuvali. Radi jednostavnijeg čišćenja, savetujemo da svaku fioku izvadite, i posebno je prebrišete vlažnom krpom na koju ste naneli adekvatno sredstvo za uklanjanje nečistoća.

Za razliku od drvenih ormarića, plastične police ne zahtevaju upotrebu preskupih sredstava za čišćenje. Dodatna prednost je i što ih veoma lako možete prebaciti sa jednog mesta na drugo, ili ih izvući kako biste obrisali i pozadinu polica. Na ovaj način, higijena se održava na visokom nivou, a vi ne morate da brinete o alergenima i potencijalnim zdravstvenim problemima usled nagomilavanja čestica prašine.

Police za fiokama za kupatilo predstavljaju ekonomičan izbor

Ukoliko želite funkcionalne police, koje će vam omogućiti da organizujete sve kupatilske stvari na jednom mestu, ali ne želite da izdvojite basnoslovnu svotu novca – plastične police sa fiokama predstavljaju najbolji izbor.

Za veoma pristupačan iznos možete dobiti veoma kvalitetne police izrađene od izdržljive plastike, koje će vašem domaćinstvu služiti dugi niz godina.

Odličan kvalitet i niska cena razlog su da već danas nabavite plastične police za vaše kupatilo.

Osim polica sa zatvorenim fiokama, u ponudi Pobeda Compani možete pronaći i otvorene police, koje stvaraju osećaj većeg prostora, ostajući podjednako praktične.

Plastične police sa fiokama

Pored polica za kupatilo, u našoj ponudi pronađite i sve neophodno za funkcionisanje vašeg doma. S obzirom na predstojeće prolećne i letnje dane, najpopularniji izbor je svakako baštenski plastični program. Kao što vodite računa o ulepšavanju vašeg enterijera, plastični proizvodi mogu ulepšati i vašu baštu, čineći je mestom za odmor i ovog leta.

Najkvalitetniji plastični program za domaćinstvo pronađite upravo u asortimanu Pobeda Compani. Za više informacija o proizvodima iz naše ponude, u svakom trenutku stojimo vam na raspolaganju.