Program za kupatilo

Plastični program za kupatilo

Plastični program za kupatilo

Plastični program za kupatilo je obavezni pribor svakog doma.

Potreba za održavanjem higijene tela od davnina je usađena u svest čoveka, te ne čudi što su kupatila, kao zasebne prostorije postojale, milenijumima. O tome svedoče i arheološka nalazišta stara preko 6.000 godina.

Ipak, mnogi istoričari ističu da su Rimljani zaslužni za pojavu današnjih kupatila. Čuvene rimske terme bila su mesta ne samo za održavanje higijene, već i za odmor i druženje.

Iako moderno doba prati brz životni tempo kupatila su ostala male oaze mira i relaksacije, te se njihovom opremanju posvećuje posebna pažnja. Počev od pločica, preko sanitarije, pa do rasvete – svaki, pa i najmanji, detalj je važan za potpuni ugođaj.

Imajući ovo u vidu Pobeda Compani vam otkriva najvažniji kupatilski plastični program.

Podmetači za sapun

Držače za sapun, kako se još nazivaju, srećemo u svakom kupatilu. Bez obzira što ih koristimo svakog dana, sigurni smo da mnogi nisu svesni njihove uloge. Naime, ovaj mali predmet je dizajniran tako da omogućava sušenje sapuna nakon upotrebe, sprečavajući njegovo topljenje. Samim tim i prekomerno trošenje.

Plastični program za kupatilo

Pored zaštite sapuna, podmetači čuvaju i zdravlje ukućana. Stavljanjem sapuna u specijalni držač ne morate brinuti da li će on skliznuti sa glatke površine lavaboa na pločice i izazvati pad i povređivanje ukućana.

Njihovom upotrebom vaše kupatilo zadržaće svoju lepotu, jer nema tragova ružnih fleka od sapuna na lavabou ili kadi. Dok mnoštvo različitih vrsta, oblika i dezena olakšaće vam izbor i dati dodatnu dozu elegancije enterijeru ovog malog prostora.

Plastični program za kupatilo namenjen za odlaganje prljavog veša

Izbor garderobe je najbolji pokazatelj stila i modnog ukusa. Međutim, nakon savršenog outfita ostaje problem šta uraditi sa odevnom kombinacijom koju ste nosili. I dok jednima stolica ili fotelja u spavaćoj sobi služi za rešavanje problem prljave odeće, drugi je gomilaju preko sobnog bicikla ili nekog drugog predmeta u domu koju ne koriste.

Složićete se, ovakav prizor nimalo nije lep, a ni higijenski. Srećom, tu su korpe za veš koje će vas osloboditi problema. Svojom formom obezbeđuju dovoljno prostora da u njih odložite sve stvari koje čekaju na pranje, te će ne samo vaše kupatilo već čitav dom biti besprekorno uredan. Takođe, pomažu u održavanju higijene, jer sprečavaju širenje neprijatnih mirisa. Zbog toga ih mnogi svrstavaju i u plastični program za održavanje čistoće.

Verovali ili ne, korpe za veš imaju i zaštitnu ulogu. One štite vašu garderobu od napada grinja, moljaca i drugih negativnih faktora kojima je izložena prilikom držanja u sobi, van plakara.

Kukice za kupatilo

Upotreba peškira u kupatilu se podrazumeva, te su i kukice za njih obavezni plastični program.

Ne samo da omogućavaju sušenje peškira koji koristite, već pomažu pri organizaciji. Zahvaljujući njima svaki član porodice tačno zna gde je njegov peškir. Ujedno, možete ih iskoristiti za kačenje bademantila, pa i garderobe koju planirate da obučete nakon kupanja.

Plastični program za kupatilo

Kukice za peškire dolaze u različitim vrstama, ali stručnjaci savetuju da izaberete plastične samolepljive modele. Na taj način izbeći ćete bušenje pločica, te nakon skidanja neće ostati rupe na zidovima.

Raznovrsni plastični program za kupatilo možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.