Plastični proizvodi

Držač čizama – Zbog čega vam je potreban?

Držač čizama

Držač čizama je neophodni dodatak u svakoj porodici.

Dolazak jesenjih dana najavljuje promenu u životnom ritmu. Gotovo iz svakog doma se širi miris paprike koja se peče za zimnicu, dok je bure za kiseli kupus spremno da se u njega smesti omiljena zimska hrana.

Pored pripreme hrane, neophodno je i garderobu pripremiti za zimu. Zbog toga na prvom mestu vešalice za garderobu dolaze jakne i topliji komadi, a laganija odeća se sklapa i odlaže u plakar gde će sačekati sunčane dane.

Međutim, šta je sa obućom koju ćemo nositi? Iako sneg još uvek nije pao, možemo videti kako žene gradom uveliko nose čizme. Upravo zbog toga je pravo vreme da nabavite držač za njih.

Ukoliko niste sigurne da vam je potreban držač čizama Pobeda Compani vam otkriva 3 razloga koja će vas razuveriti.

Držač čizama čuva vašu obuću

Održavanje čizama lepim i toplim jedan je od najvećih izazova u toku zime. Sneg i kiša stvaraju vlagu koja je veliki problem za obuću, posebnu kožnu. Sitacija se dodatno komplikuje znojenjem stopala. Bez obzira što čarape deluju kao prepreka, koža i podstava vaših čizama i dalje će apsorbovati vlagu.

Drzac cizama

Vlaga nastala znojenjem sadrži kiselinu, soli i bakterije koje, ako se ne uklone, mogu da dovedu do oštećenja podstave i izazovu pucanje kože. Takođe, stvaraju loš miris koji vrlo lako može da pređe i na stopala.

Imajući ovo u vidu neophodno je nakon svakog nošenja čizme ostaviti da se dobro osuše kako spolja, tako i iznutra. U tome vam može pomoći držač čizama. Sve što treba da uradite jeste da čizme zakačite za držač i da ih ostavite na toplom mestu, na primer pored kamina ili radijatora. Na taj način sprečićete negativne posledice mokre obuće. Ujedno, vaše čizme biće tople, te je zagarantovana dodatna udobnost pri narednom nošenju.

Držači za čizme sprečavaju pojavu nabora

Baš kao kašika za obuvanje, tako i držač čizama obezbeđuje pravilni položaj.

Sigurni smo da nijedna žena ne želi da omiljeni par čizama, za koji je izdvojila pravo malo bogatstvo, poprime ružne nabore. Nažalost, to je čest slučaj, jer gornji kraj ima tendenciju presavijanja. Ovom problemu doprinosimo i mi sami. Nije redak slučaj da čizme presavijemo na pola kako bismo obezbedili dovoljno prostora u cipelarniku.

Vremenom, na finoj koži se stvaraju prevoji koji narušavaju lepotu čizama. Srećom, ovaj problem možete sprečiti upotrebom držača. Dizajniran je tako da drži čizme u uspravnom položaju. Samim tim održava i njihovu pravilnu formu, te će vaše čizme imati lep izgled i nakon godina nošenja.

Držač čizama doprinosi boljoj organizaciji

Čizme su najglomaznija vrsta obuće, te zahtevaju više prostora. Posebno ako ih čuvate u originalnim kutijama koje zauzimaju previše mesta u cipelarniku ili plakaru.

Držači ne samo da drže čizme u uspravnom položaju, već tako postavljene čizme zauzimaju minamalno mesta. Zbog toga ih mnogi svrstavaju u plastični program za organizaciju prostora.

Univerzalnih su dimenzija, te odgovaraju bilo kojoj veličini čizme. Napravljeni su od izdržljive plastike, čime je obezbeđena višegodišnja upotreba. Dok atraktivne boje u kojima dolaze uneće živost u vaš prostor.

Držač čizama možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.