Plastični proizvodi

Plastični program za održavanje čistoće

Plastični program za održavanje čistoće

Plastični program za održavanje čistoće je neophodan svakom domu.

Ne postoji mesto poput kuće. Bez obzira da li je vaš dom mali ili ogromne kvadrature jedino u njemu se osećate bezbrižno i sigurno. Svakom delu ovog prostora dali ste lični pečat, unoseći tokom godina drage uspomene.

Međutim, da bi vam životni prostor u svakom trenutku pružao komfor nije dovoljno da enterijer ispunite nameštajem i predmetima koji vam odgovaraju. Nemojte da zaboravite da ćete jedino u čistom i urednom domu biti potpuno opušteni, čak i kada ste imali loš dan na poslu.

Nažalost, brz način života ostavlja nam premalo slobodnog vremena. I dok pokušavamo da uspešno “žongliramo” između privatnih i poslovnih obaveza teško da će nam kućni zadaci biti prioritet. Ipak, uz dobar plastični program za održavanje čistoće imaćete blistavi dom bez mnogo truda.

Plastični program za održavanje čistoće poda

Podovi su najveće površine u našem domu. Samim tim su i najzahtevniji za održavanje čistoće. Tragovi obuće, prašina koja se taloži brzinom svetlosti, mrvice hrane, prosuti sok – samo su neki od problema sa kojima se svakodnevno srećemo na našim podovima. Ne samo da stvaraju neuredni izgled, već imaju negativni efekat po zdravlje, povećavajući rizik od razvoja pojedinih bolesti.

Plastični program za održavanje čistoće

Istraživanja su pokazala da su nakupljena prašina i druge štetne materije na podovima čest uzrok prehlade, kašlja, alergija, astme i problema sa disanjem. Jedini način da smanjite rizik od razvoja ovih bolesti jeste redovno održavanje. S obzirom da usisavanje nije opcija za svaki dan rešenje dolazi u vidu kofe za brisanje. Pomoću nje brzo i jednostavno otklonićete svu nečistoću sa svojih podova. Pri čemu ne morate brinuti da li ste parket preterano pokvasili, jer mnogi modeli dolaze sa umetkom za ceđenje.

Plastični program za održavanje čistoće kuhinje

Kuhinja je srce kuće, ali zbog pripreme jela ima tendenciju bržeg prljanja od drugih prostorija. Kako ostaci hrane mogu da privuku muve, bubašvabe i druge štetočine veoma je važno da se u kuhinji nalazi kanta za smeće.

Plastični program za održavanje čistoće

Kante danas dolaze u različitim veličinama, te izbor odgovarajuće zavisi ne samo od kvadrature vaše kuhinje, već i od broja članova porodice. Prilikom odabira vodite računa da je napravljenja od kvalitetne plastike. U protivnom može da poprimi neprijatne mirise. Svakako za dodatnu higijenu stručnjaci savetuju da je jednom nedeljno operete toplom vodom i tečnim sredstvom za čišćenje.

Sprečite izlivanje prljave vode iz cevi

Čest problem mnogih domova jesu zapušene cevi. Razlog tome jesu ostaci hrane i deterdženta koji se iz sudopere slivaju u odvode, dovodeći vremenom do otežanog prolaza vode. Srećom, tu je otpušač cevi koji otklanja ovaj problem. Sastoji se od drške za držanje i gumene čašice koja se postavlja preko slivnika. Zahvaljujući dizajnu dovoljno je da čašicu povučete gore-dole i stvoriće se vakuum koji će “usisati” uzročnike koji su doveli do zapušivanje cevi.

Plastični program za održavanje čistoće

Iako ste otklonili nagomilane nečistoće iz cevi preporučljvo je da superu napunite toplom vodom i ponovo upotrebite otpušač.

Plastični program za održavanje čistoće možete pronaći u bogatoj ponudi Pobede Compani. Ovde vas čeka čitav asortiman proizvoda za dom – počev od plastičnog posuđa, preko polica sa fiokama, pa do saksija i žardinjera.