Plastični proizvodi

Plastični program za održavanje higijene

Plastični program za održavanje higijene

Plastični program za održavanje higijene je neophodni dodatak svakom domu.

Verovali ili ne, prostor u kome boravimo naseljavaju brojni mikroorganizmi. Iako su mnogi od njih bezopasni, postoje i oni koji mogu da ugroze vaše zdravlje. Problem je dodatno izražen u zimskim mesecima kada se zbog niskih temperatura sobe neredovno provetravaju, te je vazduh unutra ustajao i ispunjen raznim zagađivačima.

Istraživanja su pokazala da pojedine površine u našem domu, koje svakodnevno koristimo, mogu da sadrže više zaraznih bakterija nego klozetska daska! Imajući ovo u vidu održavanje higijene u kući treba da bude imperativ za sve ukućane. To znači da pored odlaska na posao, brige o deci i  spremanje obroka, imate još jednu obavezu koja je ključna za vaše zdravlje.

Srećom, tu je plastični program za održavanje higijene koji će vam pomoći da svoje životno okruženje učinite zdravijim.

Kofe za brisanje podova

Podovi su ne samo najveće površine u našem domu, već i najzagađenije. Prljaviština i druge nečistoće sa cipela dospevaju na pod hodnika, a odatle se lako šire na druge prostorije. Na pločicama u kuhinji neizbežni su tragovi pripreme hrane. Dok one u kupatilu nakon tuširanju postaju mokre tako da postoji opasnost ne samo od povreda ukućana, već i od pojave vlage i buđi koja negativno utiče na zdravlje. Zbog toga stručnjaci savetuju da redovno brišete podove u svom domu. Upravo zato su kofe za čišćenje obavezni plastični program za održavanje higijene.

Plastični program za održavanje higijene

Jednostavne su za upotrebu, jer ne zahtevaju razvlačenje kabla i postavljenje dodataka, kao usisivači, a opet dovoljno efikasne u otklanjanju prljavštine. Zahvaljujući laganoj, kompaktnoj formi pogodne su za prenošenje iz prostorije u prostoriju, čak i kada su napunjene vodom i sredstvom za čišćenje. Dok vrhunska plastika, od koje su napravljene, garantuje izdržljivost i višegodišnju upotrebu.

Kante za đubre

Priprema jela, ostaci hrane nakon obroka, prazna ambalaža omiljenog soka ili deterdženta koji ste iskoristili – samo su neke od stvari koje predstavljaju smeće. Samim tim zahtevaju i odlaganje u kantu za smeće. U protivnom, zadržavanje na površinama u bilo kojoj prostoriji čini pogodno tlo za razmnožavanje bakterija. Ujedno, narušava lepotu enterijera.

Plastični program za održavanje higijene

Kanta za smeće je dizajnirana tako da obezbeđuje dovoljno prostora da u nju bacite sve otpatke u toku dana. Poklopac naravno sprečava širenje neprijatnih mirisa, te će vaš dom biti čist i prijatnog mirisa u svakom trenutku.

Većina porodica kantu za smeće drži u kuhinji kako bi olakšali čišćenje namirnica pri pripremi obroka, dok su modeli manjih dimenzija idealni za kupatilo i radnu sobu.

Plastični program za veš

Da li ste znali da i prljav veš predstavlja izvor zaraze? Sigurni smo da mnogi ljudi nisu toga svesni, te garderobu koja čeka da bude oprana često ostavljaju preko stolice ili fotelje u spavaćoj sobi. Ova navika ne samo da čini prostoriju prenatrpanom, već i vazduh u njoj postaje zagađeniji. Razlog za to leži u mirisu koji se širi sa prljave odeće. Takođe, razni mikroorganizmi, koje smo uneli na garderobi iz spoljašnje sredine, počinju da se razmnožavaju i ispunjavaju prostoriju. Da biste ovo izbegli preporučuje se upotreba korpe za veš.

Plastični program za održavanje higijene

Plastični program za održavanje higijene možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.