Kuhinjski program

Frigo posude sa escajgom

Frigo posude sa escajgom

Frigo posude sa escajgom najbolji su izbor za obroke van kuće.

Moderni način života podrazumeva da često ručamo napolju. Ranijih godina ova navika bila je vezana za mlađe generacije tokom popodnevnih smena u školi. Međutim, sa promenom radnog vremena, danas, sve je veći broj i odraslih koji nisu u svom domu za vreme ručka. Zbog toga se postavlja pitanje kako se hraniti radnim danima. U tome vam mogu pomoći frigo posude sa escajgom.

Birajte zdrave obroke

Tokom naporne radne nedelje, kada balansiramo između zahteva svakodnevnog života, posla i porodice, pripremanje ručka za posao može izgledati kao da oduzima mnogo vremena. Međutim, izdvajanje malo slobodnog vremena da biste dobili ukusni obrok nije ništa naspram benefita koji on donosi za vaše zdravlje.

Ma koliko bila privlačna, brza hrana nije nešto što trebate jesti svakodnevno. U većini slučajeva ona je pržena u dubokom ulju ili pripremljena sa aditivima koji imaju zadatak da održe njenu svežinu dugo vremena. Ovi i slični sastojci nikako ne prijaju vašem telu. Ne samo da utiču na telesnu težinu, već mogu da dovedu do brojnih problema – počev od tegoba pri varenju, pa do povišenog pritiska i srčanih smetnji.

Imajući to u vidu stručnjaci savetuju da u toku radne nedelje imate što više zdravih obroka. Kako svakodnevna ishrana u restoranima nije nimalo povoljna najbolji izbor jeste da svoj obrok sami pripremite i ponesete ga u plastičnoj posudi za čuvanje hrane. Jedino na taj način možete biti sigurni da je, zaista, pripremljen od svežih, zdravih namirnica koji će vam dati dovoljno energije za obavljanje poslovnih zadataka.

Frigo plastične posude sa escajgom idealno su rešenje i za osobe sa posebnim režimom ishrane ili one koji su alergične na neku namirnicu, poput glutena i laktoze. Zahvaljujući unapred spremljenom jelu ne morate brinuti da će neki sastojak naškoditi vašem zdravlju.

Plastične činije za hranu čuvaju životnu sredinu

Zvuči neverovatno, ali posude od plastike u kojima nosite ručak pomažu očuvanju životne sredine.

Gotova jela, koja kupujemo u marketima ili ekspres restoranima, obično su upakovana u plastične posude za jednokratnu upotrebu. Razmislite samo koliko ljudi svakog dana upotrebi ovakvu ambalažu, a zatim je baci. Istraživanja pokazuju da 70 odsto plastičnog otpada potiče upravo od njih. Taj procenat se može smanjiti upotrebom kvalitetnih posuda od plastike namenjenih za korišćenje dugi niz godina.

Frigo posude sa escajgom

Za razliku od jednokratne plastične ambalaže frigo posude sa escajgom napravljene su od polipropilena. U pitanju je potpuno bezbedna vrsta plastike koja ne sadrži opasni bisfenol-A (BPA), niti druga štetna jedinjenja. Što znači da je neškodljiva po zdravlje. Ujedno, može se reciklirati tako da predstavlja i sirovinu za ponovnu upotrebu.

Frigo posude sa escajgom čuvaju ukus vaše hrane

Frigo su specijalno dizajnirane posude sa poklopcem koji se hermetički zatvara. Zahvaljujući takvoj formi omogućeno je da hrana koja je u njima zadrži svoj ukus i svežinu. Takođe, štite jelo od negativnih faktora iz spoljašnje sredine, te je eliminisan razvoj bakterija.

Još jedna prednost upotrebe je lako održavanje plastičnih posuda. Dovoljno je da ih operete toplom vodom i deterdžentom. Možete ih staviti i u mašinu za sudove, jer poliprolen podnosi visoke temperature.

Frigo posude sa escajgom možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.