Plastični proizvodi

Plastični proizvodi za domaćinstvo

Plastični proizvodi za domaćinstvo

Plastični proizvodi za domaćinstvo pomoći će vam da održite svoj životni prostor čistim i urednim. Takođe, olakšaće vam obavljanje svakodnevnih zadataka.

Naš dom predstavlja malu oazu mira, koja odiše toplom porodičnom atmosferom. Bez obzira da li ste sami ili sa višečlanom porodicom – u njemu provodite najviše svog slobodnog vremena, te ne čudi što mora biti opremljen tako da ispunjava vaše kriterijume u pogledu komfora i udobnosti. Ujedno, dom oslikava vaš karakter, navike, pa i talenat za estetiku. Počev od komada nameštaja, zidova ukrašenih tapetama ili umetničkim slika, pa do najsitnijih detalja, poput ukrasnih sveća i dekorativnih jastučića – svaki detalj je biran sa posebnom pažnjom i sa posebnom namenom.

Međutim, ne treba zaboraviti na elemente, koji iako nisu toliko vidljivi, vaš dom čine besprekornim. Koji su najvažniji plastični proizvodi za domaćinstvo otkriva vam u ovom blogu Pobeda Compani.

Plastične posude za čuvanje hrane

Posude sa poklopcem su prvi i obavezni proizvod koji treba da se nađe u svakom domaćinstvu. Dolaze u različitim veličinama i oblicima te obezbeđuju široku upotrebu. Naime, plastične posude možete koristiti kako za držanje začina, brašna, šećera, testenine, tako i za mesne prerađevine, salate, pa i gotova jela. Tajna se krije u hermetičkom poklopcu koji održava svežinu namirnica, sprečavajući prodor bakterija i drugih zagađivača iz spoljašnje sredine.

Plastični proizvodi za domaćinstvo

S obzirom da su napravljene od kvalitetne, „zdrave“ plastike, koja ne sadrži bisphenol A (BPA), niti bilo koje drugo štetno jedinjenje, ne postoji opasnost da će se hrana u njima kontaminirati.

Zahvaljujući kompaktnoj formi lako ih možete smestiti na police kuhinjskih elemenata ili frižidera. Pojedine su dizajnirane tako da omogućavaju postavljanje jedne na drugu, čime se stvara ušteda u prostoru, te možemo slobodno da kažemo da ovi plastični proizvodi za domaćinstvo doprinose boljoj organizaciji.

Plastični proizvodi za domaćinstvo – Sušilica za sudove

Još jedan proizvod od plastike koji je od izuzetne važnosti za domaćinstvo jeste sušilnik za sudove. Baš kao što naziv kaže, u pitanju je kuhinjski pribor za odlaganje posuđa i escajga nakon pranja.

Karakteriše ga specifični dizajn sa prorezima za tanjire i tacne, dok na drugoj, ravnoj strani sa rupama možete staviti čaše, šolje, šerpe… Poseban odeljak namenjen je za sušenje, viljuški, noževa, kašika i drugog escajga.

Prednost upotrebe sušilnika je višestruka. Pre svega, čini vašu kuhinju urednom, jer na jednom mestu „drži“ svo oprano posuđe koje još niste vratili na police. Ono što je važnije, čuva vaše zdravlje. Kako u svom dizajnu ima proreze i rupice omogućava cirkulaciju vazduha između posuđa. Samim tim i sušenje prirodnim putem, što je zdravije od brisanja krpom na čija vlakna mogu da se zadrže bakterije, a odatle prenesu na površine sudova.

Otpušač cevi

Ma koliko održavali svoj dom čistim i brinuli o higijeni u njemu, neke nezgode je nemoguće izbeći. Najčešći problem sa kojim se domaćinstva susreću jesu zapušene cevi. Glavni uzročnici koji dovode do zapušavanja cevi su ostaci hrane i deterdženta koji prolaze kroz slivnik na sudoperi, a u kupatilu to su sapunica i dlake.

Srećom, ovaj problem je rešiv pomoću otpušača cevi. Povlačenjem gumene čašice koja se nalazi na vrhu otpušača, a postavlja preko slivnika, stvara se vakuum koji „usisava“ sve materije koje se nalaze u cevima, te voda opet može nesmetano da prolazi.

Plastični proizvodi za domaćinstvo

Raznovrsni plastični proizvodi za domaćinstvo čekaju vas u bogatoj ponudi Pobeda Compani.