Plastični proizvodi

Plastični proizvodi za uređenje doma

Plastični proizvodi za uređenje doma

Plastični proizvodi za uređenje doma učiniće vaš životnim prostor lepšim i bolje organizovanim.

Bez obzira da li živite u prostranoj kući ili malom stanu, opremanje doma je zahtevan posao. Ono je određeno ne samo veličinom prostora i budžetom, već i vašim životnim navikama, ličnim preferencijama, pa i subjektivnom estetikom.

Počev od izbora nameštaja i boja zidova, pa do ukrasa – svakom detalju treba posvetiti pažnju kako biste imali neophodni komfor i prijatnu atmosferu. Imajući ovo u vidu Pobeda Compani vam otkriva koji su neophodni plastični proizvodi za uređenje doma.

Plastične kutije

Kutije za skladištenje stvari su, definitivno, prve na listi kada su u pitanju plastični proizvodi za uređenje doma. Stara garderoba, dečije igračke, školski pribor, alat – samo su neki od predmeta koji se u njima mogu naći. One nam omogućavaju da smestimo kako predmete koje redovno koristimo, tako i stvari koje odavno nisu u upotrebi, ali iz određenih razloga ne želimo da ih se odreknemo.

Plastični proizvodi za uređenje doma

Dizajnirane su tako da obezbeđuju ne samo dobru organizaciju, već i uštedu u prostoru, što je posebno značajno za stanove male kvadrature. Ujedno, imaju zaštitnu ulogu, jer većina modela dolazi sa hermetičkim poklopcem. Na taj način je zagarantovana očuvanost predmeta unutar kutije, te ne morate da brinite da li će prašina, grinje, sunčevi zraci ili neki drugi spoljašnji faktori oštetiti njihov  sadržaj.

U posebnu grupu spadaju kutije za prašak. Njihovom upotrebom sprečeno je grudvanje praška, rasipanje čestica po pločicama, kao i širenje opojnog mirisa u kupatilu.

Plastične police

Police od plastike, takođe, su jedan od najtraženijih predmeta za uređenje doma. Najčešće se nalaze u kupatilima, gde ih većina porodica koristi za čuvanje peškira, kozmetike i sredstava za higijenu. Odličan su dodatak i kuhinjama za čuvanje začina, krpa, pa i plastičnih posuda. Dok na teresama čine nezamenjivu pomoć u organizaciji mnogih stvari kojima nije mesto u sobama, a vaš dom nema ostavu u koju biste ih odložili.

Svojom kompaktnom, a čvrstom formom plastične police daju vam mogućnost da na njih stavite sve što želite, bez rizika da će se one polomiti ili predmeti sa njih skliznuti. Napravljene su od vrhunske plastike, te ni nakon višegodišnje upotrebe ne menjaju svoju strukturu, izdržljivost i otpornost na spoljašnje uticaje.

Plastični ofingeri – Plastični proizvodi za uređenje doma

Uređenje doma podrazumeva i uređenje plakara, te su vešalice za garderobu obavezni proizvodi.

Plastični proizvodi za uređenje doma

Iako mnogi smatraju da su drveni modeli najtrajniji, zapravo, su to plastične vešalice za garderobu. Napravljene su od izuzetno čvrstog materijala tako da na njih možete da zakačite i najteže komade garderobe, kao što su kaputi i zimske jakne. Za razliku od drvenih, laganije su forme, te neće opteretiti šipku u plakaru.

Dodatna prednost njihove upotrebe ogleda se u činjenici da ne ostavljaju tragove na odeći, kao što je to slučaj sa drugim vrstama, kod kojih je vrh napravljen od žice te postoji opasnost od razvoja rđe i prenosa na tkaninu.

Pojedini modeli imaju i opciju okretanja kuke za kačenje čime je obezbeđena veća fleksibilnost upotrebe.

Plastični proizvodi za uređenje doma napravljeni od najkvalitetnije plastike čekaju vas u bogatoj ponudi Pobeda Compani.