Kuhinjski program

Frigo plastične posude – Zašto su najbolji izbor?

Frigo plastične posude

Frigo plastične posude predstavljaju kuhinjski pribor neophodan svakom domu.

Ma koliko uživali u kuvanju, priprema hrane ponekad može biti naporna. Posebno nakon teškog dana na poslu kada nemate snage da stojite za šporetom. Čak i u danima vikenda kuvanje je pravi izazov ako imate brojnu porodicu čiji članovi su probirljivog ukusa. Da biste svima ugodili potrebno je provesti više sati u kuhinji, što složićete se niko nema u planu za svoje slobodno vreme.

Ovaj problem možete jednostavno rešiti pripremom veće količine ili više različitih jela u jednom danu. Međutim, postavlja se pitanje kako čuvati hranu koju nameravate da poslužite u narednim danima. U tome vam mogu pomoći Frigo plastične posude.

Po čemu su posebne Frigo plastične posude?

Frigo plastične posude su dizajnirane tako da obezbeđuju čuvanje na praktičan i bezbedan način. Zahvaljujući specijalnom poklopcu omogućeno je 100 odsto hermetičko zatvaranje. Samim tim zagarantovano je očuvanje svežine namirnica koje su u njima. Dok već pripremljenim jelima produžavaju vek trajanja.

Frigo plasticne posude

Napravljene su od kvalitetne plastile, koja ne sadrži BPA, niti druga štetna jedinjenja, te su potpuno bezbedne za upotrebu. Odnosno, ne postoji rizik da će se hrana u njima kontaminirati i ugroziti vaše zdravlje.

Ne samo da čuvaju hranu, već Frigo plastične posude pomažu u boljoj organizaciji. Sigurno ste se makar jednom susreli sa prenatrpanim frižiderom. Šerpe sa ostacima jela, sirevi, plastične činije sa salatom, pa i suhomesnati proizvodi u ambalaži zauzimaju previše prostora. Upotrebom ovih posuda uz malo truda možete rasporediti sve namirnice tako da budu pregledne i na dohvat ruke čim otvorite frižider.

S obzirom da dolaze u različitim veličinama vrlo lako ćete pronaći one odgovarajućih dimenzija, a za dodatni prostor jednostavno ih poređajte jednu preko druge. Čak i njihovo čuvanje ne zauzima previše mesta. Svojim jedinstvenim konceptom savršeno se upotpunjuju, tako ih možete staviti jedne u druge.

Linearan dizajn odlikuje visok stepen elastičnosti, te su pogodne i za posluživanje na stolu. Dok ih hermetičko zatvaranje čini idealnim posuđem za transport namirnica. Imajući ovo u vidu ne čudi što su Frigo plastične posude sinonim za pouzdanost i funkcionalnost.

Održavanja plastičnih posuda, takođe, je jednostavno. Napravljene su od polipropilena, plastike izuzetnih termoplastičnim svojstava koja je otporna na temperature do 120°C, te ih možete prati i u mašini za sudove.

Frigo plastične posude za mikrotalasnu

Mikrotalasne peći odavno su postale omiljeni uređaj u modernoj kuhinji. Ipak, njihova upotreba ima ograničenja u pogledu posuda. Naime, posude za pripremu hrane u mikrotalsnoj moraju biti izrađene od specijalne plastike koja se neće istopiti pri visokoj temperaturi, niti će promeniti svoj sastav. Ujedno, treba da bude izdržljva na mehaničke uticaje.

Upravo ove karakteristike poseduju Frigo plastične posude, te su opravdano zauzele vodeće mesto i u pripremi hrane u mikrotalasnim pećima.

Gde kupiti Frigo plastične posude?

Pobeda Compani je preduzeće sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji plastičnih proizvoda široke namene.

Frigo plasticne posude

Bogat kuhinjski plastični program obuhvataju i Frigo plastične posude različitih dimenzija izrađene od visokotehnoloških sredstava, vrhunskih sirovina i uz primenu najsavremenije opreme.