Program za kupatilo

Kupatilski plastični program

Kupatilski plastični program

Kupatilski plastični program učiniće ovaj deo doma funkcionalnim.

Kupatilo je od davnina imalo posebni značaj. Pored održavanja higijene, za stare narode služio je kao mesto izvođenja religijskih rituala. Kod Rimljana je predstavljao prostor za druženje, pa i sklapanje dogovora. O tome svedoče arheološka nalazišta čuvenih termalnih kupatila.

Danas, kupatilo je prava oaza mira. Mesto gde počinjemo dan, gde se opuštamo nakon napornog posla, pa i pripremo za odlazak na spavanje.

Imajući ovo u vidu ne čudi što se njegovom uređenju posvećuje velika pažnja. Počev od izbora pločica, preko potrage za pravom kadom, tuš kabinom, lavabom, pa do kupatilskog nameštaja – svaki detalj upotpunjuje njegov ambijent. Ipak, ne treba zaboraviti da tome doprinose i mali elementi, kojima često ne pridajemo značaj.

Koji je najvažniji kupatilski plastični program otkriva vam Pobeda Compani.

Podmetači za sapune

Verovali ili ne, jedan od najstarijih predmeta u kupatilu jesu podmetači za sapun. Istorijski podaci govore da su postojali još u 7. veku. Međutim, modeli kakve danas poznajemo pojavili su se tek u 19. veku.

Kupatilski plasticni program

Naizgled jednostavan, ovaj kupatilski plastični program ima važnu ulogu. Pre svega on čuva sapun, sprečavajući njegovo otapanje. Samim tim i nepotrebno trošenje. Ujedno, štiti lavabo od lepljivih tragova ostataka sapuna, pa možemo slobodno da kažemo da doprinosi estetici enterijera.

Pored zaštite sapuna, podmetači štite i vaše zdravlje. Naime, onemogućavaju da sapun sa vlažnih površina sklizne na podne pločice i dovede do pada i povreda ukućana.

Kupatilski plastični program za porodice sa decom

Kupanje mališana je poseban ritual koji zahteva i posebnu opremu. S obzirom da bebu ne možete staviti u kadu, jer postoji opasnost da se uplaši od velikog prostora, neophodna vam je kadica za bebe. Ona je dizajnirana tako da pruža pravilan položaj mališana. Zahvaljujući posebnim dodacima za glavu donosi i dodatnu dozu bezbednosti. Nakon prve godine možete koristiti korito za kupanje.

Odvikavanje od pelena je veliki korak u životu svakog deteta. Srećom, uz pomoć noše i malo strpljenja vaš mališan će se navići na novu ritinu. Prilikom izbora modela nemojte se voditi samo atraktivnim printovima, već obratite pažnju i na dizajn. Noša mora da ogovara vašem detetu. Odnosno, treba da bude dovoljnih dimenzija da guza mališana prekriva unutrašnju ivicu. Jedino na taj način obezbediće udobnost.

Kada se dete u potpunosti privikne na upotrebu noše, možete preći na privikavanje na WC šolju. U tome će vam pomoći adapter za WC šolju.

Kupatilski plastični program za održavanje čistoće

Kupatilo je prostorija u kojoj je najveći stepen vlage. Kondenzacija nakon tople kupke, izlazak mokrih nogu iz kade ili tuš kabine dovodi do stvaranja barica na pločicama.

Kupatilski plasticni program

Da biste održali higijenu i čistoću kupatila neophodne su vam kofe za brisanje. Lagane forme tako da ih čak i pune možete preneti lako u rukama, a opet dovoljno izdržljive da garantuju dugogodišnju upotrebu. Naročito su pogodni modeli sa briskom koji vas oslobađaju savijanja prilikom čišćenja.

Raznovrsni kupatilski plastični program možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.