Plastični proizvodi

Plastične police – Da sve bude na svom mestu!

Plastične police

Plastične police predstavljaju jedan od najupotrebljavanijih proizvoda od plastike.

Bez obzira da li je reč o kancelariji, kući ili stanu dobro organizovanje prostora je ključno. Ono je naročito značajno kod male kvadrature, gde je svaki centimetar bitan kako biste mogli eneterijer da ispunite ne samo neophodnim, već i dekorativnim predmetima.

Pravilno iskorišćenje prostora postalo je važno i za one koji žive u velikim domovima, te ne čudi što se na tržištu stalno pojavljuju novi proizvodi kojim se postiže maksimiziranje raspoložive površine. Upravo takvu ulogu imaju plastične police.

Zašto su police za odlaganje sastavni deo životnog i radnog prostora otkriva vam u ovom blogu Pobeda Compani.

Plastične police imaju višestruku namenu

S obzirom da je ušteda dragocenog prostora na podu glavna prednost, police od plastike srećemo svugde. Svojim atraktivnim dizajnom lako se uklapaju u svaki enterijer, a izbor boja i raznovrsnost u oblicima i kapacitetima omogućava vam da pronađete onu koja u potpunosti odgovara vašim potrebama.

Obično se koriste u kupatilu za čuvanje peškira, sredstava za higijenu, pa i kozmetičkih preparata. Zbog izuzetne funkcionalnosti postale su obavezni kuhinjski plastični program, dok su u garažama i na teresama nezamenjive za čuvanje alata, opreme za uređenje bašte i mnogih drugih predmeta kojima ne možete pronaći mesto unutar svog doma.

Plastične police

Međutim, plastične police nisu namenjene samo za životni prostor. Odlično su rešenje za beauty i frizerske salone, markete, restoranske kuhinje, pa i kancelarije. Omogućavaju lakše pronalaženje predmeta, pa nema zastoja u radu. Na taj način obezbeđuju efikasno ispunjenje svih obaveza u toku radnog dana. Ujedno, čuvaju vaše poslovne stvari od oštećenja i sprečavaju da se izgube.

Plastične police su jednostavne za upotrebu

Većina polica za skladištenje dolazi u delovima, ali to ne znači da morate da angažujete stručnjake. Montiranje je veoma brzo i lako. Za ovaj posao neće vam biti potreban nikakav specijalni alat koji nemate, niti ikakvo napredno znanje profesionalnih majstora. Zapravo, sklapanje police i organizovanje stvari u njoj možete obaviti za sat, dva vremena. Čak i ako ste kupili više vrsta čitav posao završićete u jednom danu.

Plastične police

Ne samo da je montiranje polica lako, već ni održavanje nije zahtevno. Sve što je potrebno jeste da izvadite stvari iz nje i prebrišete je čistom, vlažnom krpom. Ukoliko ima fioke možete ih izvaditi iz ležišta i oprati pod mlazom vode.

Plastične police garantuju dugotrajnu upotrebu

Plastične police su lagane, te ih možete sami premeštati iz jedne prostorije u drugu. Istovremeno, veoma su stabilne čime je zagarantovana sigurnost svih stvari koje se na njima nalaze.

Napravljene su od polipropilena (PP). U pitanju je najčistija vrsta plastike koja ne sadrži bisfenol-A (BPA) ili bilo koje opasne supstance, a pri tom poseduje visoku elektro i hemijsku otpornost. Samim tim, plastične police su neprovodne i otporne na rastvarače, kao što su kiselina iz baterija i druga jaka sredstva. Za razliku od metalnih i žičanih ne postoji opasnost od pojave rđe.

Plastične police

Na kraju, ali ne i najmanje važno, plastične police su strukturalno čvrste i izdržljive. Suprotno popularnom verovanju, plastika je pouzdan materijal. Njena upotreba nije ograničena na čaše, tanjire ili dečije noše, već ima širok asortiman, koji uključuje i police.

Plastične police sa fiokama, kao i standardne modele možete pronaći u bogatoj ponudi Pobeda Compani.